Újabb videónaplót kapott a Returnal

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 9.
  • Videó
Lassan, de biztosan közeledik a PlayStation 5-exkluzív shooter, a Returnal márciusi megjelenése, ennek örömére most egy friss videónaplóval jelentkeztek a fejlesztők, amiben több érdekes dologra is kitérnek a játékot illetően.

Utoljára karácsony előtt vethettünk egy rövidebb pillantást a Returnal játékmenetére a második fejlesztői videónapló jóvoltából, aminek most meg is érkezett a folytatása:

A Housemarque ezúttal elmondta, hogy szokásukhoz híven a Retrunal esetében is a "gameplay mindenek felett" hozzáállást alkalmazták, tehát a horror-TPS megépítésénél a játékmenet volt az elsődleges, és minden mást erre a vázra húztak fel.

Az is kiderült, hogy természetesen a Returnal sem feledkezik majd meg a DualSense képességeiről, hiszen a fejlesztők mind az új ravaszokat, mind a haptikus szenzorokat igyekeztek kihasználni, hogy ezzel is növeljék a játékélményt.

A Returnal március 19-én érkezik kizárólag PlayStation 5-re.

2.
NemecsekErno
Hát, remélhetőleg a végleges verzió nem úgy fog kinézni mint egy japán RPG hack&slash millió szines fénnyel minden csapásnál, követhetetlen akcióval és Anthem-hez hasonló sikerrel.
1.
Neotechtr
Mefekt Androméda harcrendszer. Tudnak jók lenni az ilyen akciójátékok, de mutathattak volna olyan helyet is, ahol világos van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...