League of Legends - így indult a 2021-es szezon

  • Írta: szlav
  • 2021. január 10.
  • Letöltés
Link másolása
Elindult a League of Legends tizenegyedik kompetitív szezonja, így rengeteg új látnivalóval és bejelentéssel gazdagodhattak a népszerű MOBA játékosai. Ez az év a Ruined Kingről szól majd.

A Riot Games csapata egy jókora livestream keretei közt rántotta le a leplet az idei szezon újdonságairól. Ahogy azt a látványos nyitóvideóban is láthattuk, ez az év Lucian és Senna harcáról szól majd, ahogy szembeszállnak a játszható hősként debütáló Ruined Kinggel, akinek a kardja már hosszú évek óta ismerős lehet a játékosok számára.

Ez a történet valószínűleg később, az idén megjelenő Ruined King: A League of Legends Story eseményeivel teljesedik majd ki, de a MOBA-ban megjelenő következő néhány hős is kapcsolódik majd a sztorihoz. A Riot csapata egyébként ezúttal is legalább egy-egy új karaktert szán mind az öt pozícióra, ráadásul az idén várható reworköknek köszönhetően biztos, hogy mindig számíthatunk valami újdonságra.

A közvetítés során a fentieken kívül szó esett még az új szezon játékmeneti változtatásairól, a fejlődési rendszerről, az idén várható eseményekről és kozmetikai extrákról, az esportról és a Teamfight Tacticsról is. A teljes adást itt tekinthetitek meg:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...