Tovább csúszik a Morbius

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a koronavírus-vakcinák már megérkeztek, eltart még egy darabig, míg helyreáll a világ rendje, így idén is vár néhány kellemetlen halasztás a filmstúdiókra. A Sony például a Morbius premierjét napolta el újra.

Hiába vannak nagy tervei a Sonynak a Pókember nélküli Pókember-univerzummal, a 2018-as Venom óta várjuk, hogy láthassuk, mi sül ki belőlük. A Jared Leto főszereplésével készülő Morbiust például tavaly júliusra ígérték eredetileg, először azonban 2021. március 19-re, most pedig október 8-ra napolták el a premierjét a Variety szerint.

Mindez a koronavírus-járványnak köszönhető természetesen, amely még idén is erősen érezteti majd a hatását a filmiparon. A Morbius a Sony antihős-univerzumának következő fejezete, aminek a története szerint Dr. Michael Morbius (Jared Leto) azt követően tesz szert a vámpírokéhoz hasonló képességekre, hogy ritka betegségét unortodox módon kívánja meggyógyítani.

A film tavaly januárban kapta meg az első előzetesét, amely azért is érdekes volt, mert a Tobey Maguire- és a Tom Holland-féle Pókemberek kapcsán rejtegetett utalásokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...