Új Stadia-funkciót hoz a Hitman 3

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 17.
  • Hír
Link másolása
Elsőként támogatja majd a Hitman 3 a Google Stadia új funkcióját, amellyel a játékállásunkat is megoszthatjuk a barátainkkal, így ők is a miénkhez hasonló játékélményt kapnak majd.

Január 20-án a Google Stadia kínálatában is elrajtol a Hitman 3, amely ráadásul elsőként támogatja majd a szolgáltatás új funkcióját, a State Share-t. Ezzel egyszerű link formájában, egy kép vagy videó társaságában oszthatjuk meg a barátainkkal vagy a nézőinkkel a játékállásunkat, akik ezután egy kattintással abban a helyzetben (vagy legalábbis hasonlóban) találják magukat, mint mi.

Minden játék egyedi módon támogatja majd az egyébként régóta ígérgetett újdonságot, a Hitman 3 is különféle paramétereket, így a kezdőhelyszínt, a feladatokat, a 47-es ügynök eszköztárát és a nehézségi szintet figyeli a megosztásnál. A fegyverek és kiegészítők esetében az sem jelent problémát, ha még nem oldottuk fel a megosztáshoz beállított eszközöket, ilyenkor ezeket is kipróbálhatjuk.

4.
4.
ABorealis27
#3: Így van, én majdnem mindig beaktiválom az ingyen játékot, és már a könyvtár aljára görgetni is eltart egy darabig :). Aki 2 éve játszik vagy diák és nincs pénze játékra/csak bele akar kóstolni, annak ideális. Ráadásul elég jól lefedi a lista a különböző játéktípusokat, nehéz olyan embert találni, akit a listáról semmi sem érdekel.
Én a Tyranny után most is onnan játszok, Into the Breachet. Kiborít :D.
2.
2.
A google feltalálta az internetet. Ez így volt tényleg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...