Újabb csoportos kereset indult a CD Projekt ellen

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 20.
  • Hír
Link másolása
Újabb csoportos keresetet nyújtottak be a CD Projekt RED ellen, a lengyel fejlesztőcsapat szerint Kaliforniában perelte be őket egy ügyvédi iroda. A cég kész megtenni mindent, hogy megvédje magát.

Folytatódik a Cyberpunk 2077 körüli felhajtás, a CD Projekt RED a minap bejelentette, hogy egy ügyvédi iroda újabb csoportos keresetet nyújtott be ellenük, ezúttal Kaliforniában. Karácsony előtt már indult egy hasonló per, amit a New York-i Rosen Law Firm kezdeményezett: a vád szerint a lengyel csapat félrevezette a befektetőit a Cyberpunk 2077 kapcsán, különösen a PS4-es és az Xbox One-os változatok tekintetében.

A CD Projekt RED szerint az új per tartalmában és léptékében hasonló, mint az első, a meg nem nevezett ügyvédi iroda pedig ugyanúgy a befektetőket képviseli, akik kártérítésre tartanak igényt - igaz, azt már nem konkretizálták, hogy mekkorára. Ahogy az előző kereset esetében, a lengyelek ismét leszögezték, hogy készek megtenni mindent, hogy megvédjék magukat. A Cyberpunk 2077 esetében egyébként már a lengyel versenyhivatal is vizsgálódik.

A CD Projekt múlt héten ismét elnézést kért a rajongóktól, miközben a Bloomberg a fejlesztés hátteréről cikkezett - ez utóbbi állításait a csapat vezetője több ponton is vitatta.

30.
30.
G Logan
A Játékról az se igaz hogy minden eddiginél részletesebb modellek vannak.
Ezt bárki letudja ellenőrizni aki kicsit is jártas blender, 3dsmax vagy egyéb 3d modelező programban.

Pl: Tlou2 Elie head (base mesh) Vertex:11 232. Face:20 676. Edge: 31 332.
Re3 jill head (base mesh) Vertex 9 186. Face:17 943 Edge: 27 095
cp2077 judy head (base mesh) Vertex:6 595 Face: 13 183 Edge: 19 784
Cp2077 Jhonny head (base mesh) Vertex:6 615 Face: 13186 Edge: 19 800.

A Tlou2 esetében nem csak a feje hanem az egész modell kb 2x annyi polygon-ból áll, és a resi 2/3 modeljei is több poligonból állnak.
Az ubi játékok , rdr2, és cod, modelljei viszont a Cp2077 alatt vannak igaz nem sokkal.
A Gow 2018 Kartos-ja pedig szinte minden eddigi video játék modellnél több polygon-ból áll.
29.
29.
A Pulyka
#27: Szoval ha jol ertem, aki 5 eves drivert, vagy regebbit hasznal, csak az tud menet kozben kiszallni az autobol? Mmkay...
28.
28.
Fata Morgana
#26: Ezen nem sok magyarázni való van, egy 2006-os game-ben is jobb az AI mint a "szájbőr punciban" ez van nincs ezen mit szépíteni. A játék szerintem sosem lesz olyan mint amiket hazudoztak 8 évig mert jöhet 100 patch, az AI-t a játékban nem fogják újra írni így inkább hat az egész ilyen 2000-es évek közepe felé kiadott játéknak, tele buzeráns színpalettával.
27.
27.
Ooorky
#26: Eddig akárhogy nyomtam nem tudtam menet közben kiszállni, mint a videjóban.
Mondjuk lehet azért mert nem 5 éves drivererrel tolom 15 másodperc hírnévért.
26.
26.
SLi
#9: hát a legtöbb baj nem konzol függő sajnos
https://youtu.be/omyoJ7onNrg?t=930
(egész videó tanulságos egyébként)
ezeket nehéz kimagyarázni 2020-2021-ben, nem lehet a konzolra fogni mindent
25.
25.
delphijos
#23 #24 Persze, igazatok van, csak unalmas már azt is olvasgatni hogy “azok perelnek akik megszavazták a megjelenést”.
24.
24.
Ooorky
#22: Mi az a management főnök?
23.
23.
Ps fanboy
#22: Mostmár csapj az asztalra... :D
22.
22.
delphijos
#21: Ugyan már, ezerszer elmondtam hogy a részvényeseknek nincs beleszólása az ügymenetbe. Az hogy “megszavazták” meg “kikövetelték” a megjelenést bullshit. Ráadásul a legnagyobb részvényesek amúgy pont egy-két vezető. Ez a top management sara, kár a részvényesekre kenni.
21.
21.
KopyAti
A befektetők miatt volt ez az egész, most meg pereskednek! Botrány! Persze a felső vezetés pár tagja is benne volt, ezt értem, de a kurva anyjukat a befektetőknek. Meg f@sszopó ügyvédeknek!
20.
20.
DragonBleacPiece
#10: ha legyőzted gaelt, én úgy tudom nem tudod shirát segítségül hívni a sárkányhoz. miután először lelököd a szirtről a mélybe, utána ha visszamész a templom kapuhoz a mocsár előtt (amiben először beszélt veled) ott kér meg hogy segíts megölni, és megjelenik a summon jele ahol nézted, de ha továbbmentél utána és hozzáértél a tojáshoz és megnyílt gaelhez az út, akkor nem fogod tudni már sajna
18.
18.
Terrybully
Percig nem sajnálom őket, maguknak ásták. Az ügyfélszolgálatuk is egy rossz vicc, 1 hónapos ticket-re nem képesek semmit reagálni.Részemről ennyi volt a cdprojekt meg a gog, többet nem vásárlok náluk.
17.
17.
manderel
#15: Azért illett volna hozzátenni, hogy az a PS4-es User Score. Így úgy hangzik, mint ha az egy összesített pontszám lenne. Közben meg minden más platformon magasabb ennél. PC-n pl 7.2
15.
15.
Neo1989
Normális munkát kellet volna csinálni és akkor nem az lenne, hogy most mindenféle ember szét pereli őket mert ez is pénzkereset. Amúgy Metacritic-en User Score 3.5 szal ezzel a RED jól kicsinálta a saját hírnevét amit a Witcher-el felépítettek.
Kezet lehet fogni a City Interactive-al.

Sokat elárul, hogy már most le van árazva.
12.
12.
godach
Ennyi erővel én is perelhetném őket, mert van tető a házakon de tetőfedő nincs benne.
Sajnálom csóri céget mert a Saul féle ügyvédek most aranykorukat élik.
11.
11.
#10: "Van itt valaki aki jártas a Dark Souls 3-ban?"

Kidobták megint.
10.
10.
Marcus88
OFF!!!
Van itt valaki aki jártas a Dark Souls 3-ban?
Az utolsó boss Midir sárkányhoz szeretnék segítséget hívni.
Néztem a Youtubeon mielőtt leugranak hozzá a földön vannak írások és lehet megidézni hozzá segitséget.Na ez nálam nincs.
Hogy lehetne ezt beállítani vagy mit kell csinálni?
9.
9.
Nothing
#4: Csakhogy a konzolosoknak is ugyanazt ígérték, amit a PC-seknek...
8.
8.
playstation4
De amúgy a fejlesztőknek is igazuk van abban,hogy az alap ps4 és xbox one öreg már,olvastam,hogy a Battlefield 6 jönne ps4-re szerintem az olyat meg tényleg kise kéne már adni csak nextgenre,na azt tényleg ne jöjjön a lastgenre
7.
7.
playstation4
Sokan mondják,hogy ezt csak nextgenre kellett volna kiadni???????kérdezem én 8 évvel ezelőtt hol volt a nextgen 2012-ben??????még a last gen konzolok se voltak ne vicceljenek már és akkor a ps4 próról nem is beszélek!!!!!!!!Valjuk be őszintén csak a pc portal foglalkoztak,nem hiszem el,hogy ps4 prón 1440p felbontást ne tudnának kicsikarni,megértem,hogy az alap ps4 az tényleg régi azt megértem,de akkor a ps4 prót azt minek adták is ki???????????
6.
6.
n_csacsi
Azt kellett volna csinálniuk, hogy kiadják először csak pc-re, aztán később meg a konzolokra. Visszafelé, érdekes, hogy a konzolosok így csinálták és persze az elején volt egy kis szájhúzás, hogy "exklúzív" lesz, aztán kis idő múltán meg kijött pc-re is.
5.
5.
shatterhand
#4: Konzolost ku.ára nem érdekli,hogy neked hogy fut. Kiadták a gépre, ők meg bénák voltak a minőséget leadni. Röviden ennyi
4.
4.
r3dman
Kicsit unalmas már ez a dolog.Pc-én nekem semmi bajom a játékkal.Faszán fut.Konzolon meg így jártak.Ennyi erővel a Call of duty cold war miatt is lehetne siránkozni mert egy összecsapott fost adtak ki főleg az Mw-hez képest.
3.
3.
Ooorky
#1: Jogos-nem jogos amerikában sportot űznek ebből.

Anno egy hülye ribanc 5 millió $ kártérítést kapott, mert kikerülte az őt szabad mozgásában korlátozó sorompót és levágta a vonat mindkét lábát (ofc. be volt dugva a füle, szeme meg a telón).

Meg anno egy srác hasonló beállítással kóválygott egy rendező pályaudvaron és elütötte a vonat, ott a család beperelte a vasutat, mert a pályaudvar kellős közepén nem volt kitáblázva, hogy ott vonatok közlekednek...

Ha a fagyisnál veszel 3 gombócot és a legfelső leesik 5 másodpercen belül a nyakadban lesz 14 ügyvéd, hogy beperlik neked a fagyist mert nem megfelelő minőségű gombócokat adott el neked, sőt az előtte sorban állók közül is toboroznak még pár embert a csoportos keresethez, amiért cserébe mindössze a kártérítés 75%-át kérik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...