Fejlesztői videón az Among Us új pályája

  • Írta: szlav
  • 2021. január 21.
  • Videó
Link másolása
Az Among Us fejlesztői egy párszor már megvillantották az Among Us következő pályáját, a legfrissebb helyzetjelentés mellé viszont most egy bemutatóvideót is összedobtak a jókora repülőgépről.

Nem titok, hogy az Among Us következő nagy frissítése egy óriási repülőgépre vezényli majd a gyanakvó legénység tagjait, most azonban közelebbről is megismerhetjük a várva-várt helyszínt. Az Innersloth csapata egy fejlesztői blogbejegyzés alkalmával hozta el a legújabb előzetest, amely bemutatja az új pályán fellelhető tennivalókat, a közlekedést segítő létrákat és mozgó platformokat, valamint néhány játékmeneti újdonságot - a jövőben például megválaszthatjuk majd, hogy melyik szobában szeretnénk kezdeni.

A fejlesztők egyébként elárulták, hogy az eredetileg csupán három jóbarát által összeeszkábált játék messze nagyobb sikerre tett szert, mint ahogy azt bármikor is el tudták volna képzelni: ennek megfelelően az Among Us megérett arra, hogy komolyabb támogatást kapjon, így az aprócska stúdió újabb fejlesztőket toboroz a 2021-es évre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...