Májusban érkezik a Resident Evil: Village

  • Írta: gorien
  • 2021. január 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom tegnapi Resident Evil-showja elhozta nekünk a játék legújabb előzetesét és első gameplay felvételét, ezenkívül már dátumot is társíthatunk a Resident Evil: Village mellé. A türelmetlenek bele is vethetik magukat a demóba PS5-ön.

A Capcom az ígéretekhez híven tegnap megtartotta a Resident Evil Showcase-t, aminek a tavaly nyáron leleplezett Resident Evil: Village volt az egyik sztárja. A Resident Evil 7 folytatása ismét belső nézettel operál majd, Ethan Winters és Chris Redfield is visszatér, a helyszín pedig ezúttal egy elszigetelt falvacska és egy hátborzongató kúria lesz.

Megtudtuk azt is, hogy az eredeti bejelentéssel ellentétben nem lesz next-gen-exkluzív a játék. PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd, amelyek tulajdonosai, a bevált szokásoknak megfelelően, ingyen upgrade-elhetnek később az újgenerációs változatra is.

Az előrendelések már élnek, három különböző kiadást is kap a Village (mindegyiknek része az új multiplayer spin-off, a Re:Verse), illetve PlayStation 5-re már tölthető is a Maiden címre keresztelt demó, ami ízelítőt ad abból, mi vár Ethanre a következő kalandján. Tavasszal egy második demó is várható, amely már minden platformon elérhető lesz.

A Resident Evil: Village május 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re.

15.
15.
Viktor_The_Best
Május 7-én jelenik meg, nem 4-én!!! Írjátok már át!
14.
14.
Ps fanboy
#12: Az alagsorban azok a csukjás alakok például zombik voltak,csak éppen nem a mai viseletben. Valószínűleg párszáz éve ott rohadhatnak már.
13.
13.
Ganzer
B*szottul bejön amit eddig mutattak belőle.
12.
12.
Onion
Ebben a folytatásban, hol vannak a zombik?
11.
11.
JinjeR
Rohadtul tetszik! Mintha a régi részeket keresztezték volna a 7el..
Viszont a grafikától nagyon nem vagyok elájulva,semmivel nem szebb mint a VII
Remélem ettől már nem jobban lebutítva ps4-RE ..valószínű arra lesz megvéve,Főleg hogy PS5-t nem lehet kapni
De majd elválik még addig hogy mi lesz.
9.
9.
Nate Hope
#7: Szerintem sem volt egy percig sem kérdés, hogy jön prevgenre, azok után, hogy a Capcom már mindenre is kiadta valamelyik RE-epizódot, csak kávéfőzőre nem.
7.
7.
Ps fanboy
Számomra egyértelmű volt és mondtam is párszor, hogy ez jön ps4 re, mivel a Capcom nem hülye. Látva az új konzoleladásokat bolond lenne, ha csak az új konzolokat célozná meg vele, és hiába van ott a pc, azon az elmúlt kb. 10 évben nem fogyott annyi egy egy népszerű játékból, mint konzolon pár év alatt, ilyen téren egyszerűen döglődik a pc a konzol mellett, illetve inkább mondjuk úgy, hogy a konzol széturalja a piacot eladás tekintetében.
6.
6.
Marcus88
#5: Várható volt,ha csak az új gépekre jönne nem sok fogyna belőle.
De azért szerintem szép a játék és a hangulat,ha jó lesz,akkor nem lesz vele gond.
5.
5.
Darksiders84
Én leszedtem 3.99 Gb és kb 15 perc a demó amiben egy kínzó pince börtönből kell feljutni a csilivli kastélyba keresgélve ezt azt a megfelelő helyre berakva szóval mint a 7, de szinte semmit nem mutat 2 főellenség köszönt és ennyi. A látvány nem sokkal szebb Ps5-ön mint volt Ps4 Pron a 7, vagyis nem annyira kiemelkedő, de azért látható.
4.
4.
JohnSpartan
Jöhet! Már itt az ideje valamin jó horror játéknak!
3.
3.
Kovbaj
De ezen a játékon, sem érzem sajnos a nextgent.
2.
2.
Kovbaj
#1: Hát érdekes lett.
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...