Resident Evil Re:Verse - az új multiplayer spin-off

  • Írta: gorien
  • 2021. január 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Resident Evil: Village nem magában érkezik, kap egy multiplayer oldalbordát is, ami a Resident Evil-franchise huszonöt éves fennállását ünnepli. A Re:Verse-ben a széria legnépszerűbb figurái esnek egymásnak.

Nem csak a Resident Evil: Village mutatta meg magát tegnap a Resident Evil Showcase-en, de a mellé csomagolt multiplayer spin-offba is betekinthettünk. A négy-hat fős deatchmatchekre épülő Re:Verse az egész játéksorozatot ünnepli annak 25. születésnapján, ennek megfelelően pedig a franchise legnépszerűbb arcait láthatjuk viszont.

A képregényes látványvilággal operáló játékban Leon, Chris, Claire, Jill, Ada Wong és társaik küzdenek egymás ellen, azzal a csavarral, hogy a halott játékosok mutáns biofegyverként térhetnek vissza a harcba.

A Resident Evil Re:Verse május 7-én jelenik meg a Resident Evil: Village mellett, ahogy tette azt a Resistance a Resident Evil 3 remake-jekor. PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en lesz játszható, valamint PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is a visszafelé kompatibilitás segítségével.

PlayStation 4-en és Xbox One-on január 28-tól tartanak bétatesztet, amire már lehet jelentkezni.

4.
4.
Nothing
#3: Igazuk is van. Különösen a 3 remake-ből hiányzik valami ilyesféle extra.
3.
3.
Anti4730
Facebook oldalukon, meg kb mindenhol olvasom a kommenteket, es 90 szazalekuk arrol szol, hogy rakjanak mar bele valamelyik jatekukba egy rohadt mercenaries modot. Teljesen ostoba ez a kiado, hogy kiirtotta a mercenaries jatekmodot?
2.
2.
Marcus88
Nem tudom,hogy miért erőltetik ezt a multis vonalat,felesleges pénz és idő pazarlás.
Megint rövid lesz az alap játék vagy mi lesz?Inkább az toldanák meg 5-6 plusz órával.
1.
1.
Ebbe első nap beletolok 400 órát amikor piros hó esik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...