Befutott a Cyberpunk 2077 első nagyobb frissítése

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 23.
  • Letöltés
Link másolása
A CD Projekt RED a minap leszállította az első nagyobb javítást a Cyberpunk 2077-hez. Az 1.1-es frissítés az összes célplatformon elérhető már, és részint az a feladata, hogy kitapossa az utat a még jelentősebbnek ígérkező 1.2-es update előtt.

A CD Projekt RED két nagyobb patchet ígért be a Cyberpunk 2077-hez az év elejére, ezek közül az első pedig be is futott a minap: az 1.1-es frissítés már elérhető PC-n, konzolokon és a Stadián is, a beszámolók szerint 6-9 GB-ot nyom a steames, 1,1 GB-ot a GOG-os és durván 16 GB-ot a konzolos verzió - igaz, a GOG-kiadás például 70 GB helyet igényel ideiglenesen a telepítéshez.

Az 1.1-es patch számos hibát elhárít, általában véve javítja a memóriahasználatot, és nagyobb stabilitást ígér, szóval összességében tisztább és szárazabb élményre számíthatnak ezentúl a Cyberpunk 2077 játékosai. A frissítés emellett arra is hivatott, hogy lefektesse az alapokat a jövőben érkező frissítések, így a februárra ígért és a fejlesztők által még jelentősebbnek nevezett 1.2-es javítócsomag előtt is.

Ezzel párhuzamosan befutott a SuperData elemzése, amely szerint csak decemberben 10,2 millió példányt adtak el digitálisan a játékból, ilyen látványos nyitányra pedig még sosem volt példa a játékiparban. Noha az elemzők szerint ebben a számban a visszaváltott példányok is szerepelnek, állítják, hogy ezek nincsenek számottevő hatással a végeredményre. A digitálisan eladott példányok 80 százalékát egyébként a PC-s verzió tette ki, amiben persze az is közrejátszott, hogy a PlayStation Store-ból egy ideje már nem lehet beszerezni a játékot.

50.
50.
delphijos
#49: Ilyen PS-en is volt, de azért úgy gondolom hogy azért marginális azok száma akik tényleg olyan hülyék hogy nem tudjak mit jelent a “refund” , de gondjuk volt a játékkal.
49.
49.
Ooorky
#48: Az amelyik megosztja nyilvánosan, hogy retardált annak a véleménye a játékról is pont annyit ér, mint a MS refund politikájáról.
48.
48.
delphijos
#34: Azért a hibákat ne fogjuk már megint arra hogy túl hülyék a játékosok, és hogy az a baj hogy “bonyolult” nekik a játék....
34.
34.
Ooorky
#33: Az összes Witcher mocsok bugos volt megjelenéskor, nem véletlenül volt mindegyikből EE.

Erre a játékra meg rárepült a gta-n nevelkedett konzolgeneráció és túl komplikált nekik, úgyhogy tolják a hisztit (lásd hülyegyerek aki refund után az MS-t szidta mert eltűnt az xbox-áról a játék)...
28.
28.
Rókalesőcipő
Nekem ma sikerült leesni a pálya alá. Lesz itt még 1.99 is úgy érzem!
25.
25.
MzperXD
Nagyon élveztem a játékot minden hibája ellenére. Viszont azt nem értem, hogy tud xbox series x-en még mindig teljes kifagyást produkálni ezzel a javítással is. (Nappal, nagy forgalomban autózva úgy tud kifagyni, hogy teljesen leáll az xbox, valószínűleg valamit túlterhel ami biztos nem is tesz jót a gépnek. (Más játéknál nincs baja, csak ezzel)). És ez még nem a next gen verzió ..
6.
6.
Zedas
#4: Ezzel én is szívtam, így kell megjavítani:
https://www.gog.com/forum/cyberpunk_2077/language_settings_not_saved
4.
4.
Rókalesőcipő
És ha magyar feliratot akarok, még mindig minden indításnál be kell állítani a magyart. Ezt valahogy 2021be nem sikerül megoldani.
3.
3.
Ooorky
#2: És még az ajija is sz*r, láttam rólla viddejót jutbobon.
2.
2.
shatterhand
Azért az ku vicces,hogy ennyi hibától hemzsegő játékot 10 pontosra értékeltek premier előtt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...