Befutott a Cyberpunk 2077 első nagyobb frissítése

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 23.
  • Letöltés
A CD Projekt RED a minap leszállította az első nagyobb javítást a Cyberpunk 2077-hez. Az 1.1-es frissítés az összes célplatformon elérhető már, és részint az a feladata, hogy kitapossa az utat a még jelentősebbnek ígérkező 1.2-es update előtt.

A CD Projekt RED két nagyobb patchet ígért be a Cyberpunk 2077-hez az év elejére, ezek közül az első pedig be is futott a minap: az 1.1-es frissítés már elérhető PC-n, konzolokon és a Stadián is, a beszámolók szerint 6-9 GB-ot nyom a steames, 1,1 GB-ot a GOG-os és durván 16 GB-ot a konzolos verzió - igaz, a GOG-kiadás például 70 GB helyet igényel ideiglenesen a telepítéshez.

Az 1.1-es patch számos hibát elhárít, általában véve javítja a memóriahasználatot, és nagyobb stabilitást ígér, szóval összességében tisztább és szárazabb élményre számíthatnak ezentúl a Cyberpunk 2077 játékosai. A frissítés emellett arra is hivatott, hogy lefektesse az alapokat a jövőben érkező frissítések, így a februárra ígért és a fejlesztők által még jelentősebbnek nevezett 1.2-es javítócsomag előtt is.

Ezzel párhuzamosan befutott a SuperData elemzése, amely szerint csak decemberben 10,2 millió példányt adtak el digitálisan a játékból, ilyen látványos nyitányra pedig még sosem volt példa a játékiparban. Noha az elemzők szerint ebben a számban a visszaváltott példányok is szerepelnek, állítják, hogy ezek nincsenek számottevő hatással a végeredményre. A digitálisan eladott példányok 80 százalékát egyébként a PC-s verzió tette ki, amiben persze az is közrejátszott, hogy a PlayStation Store-ból egy ideje már nem lehet beszerezni a játékot.

56.
Ooorky
#54: sztem fortnitefun-ra gondolt, mint trollra.
54.
Pistons1990
#53: De most mond már meg hogy mi volt itt a trollkodás ??? En csak bemásoltam amit az oldalon irtak. :D a masik meg azok a dolgok amiket irtam hogy nem tudnak a karakterek a lépcsőn lefelé közlekedni stb... -:) bocsánatot kérek hogy van szemem és latom a játék tecnikai oldalát -:) majd legközelebb ha veszek egy játékot igyekszem ugy irni hogy ne csak a jaték sztoriát dicsérjem meg a küldetéseket hanem mindent -:) akkor ugy már talan nem leszek troll -:)
53.
Ooorky
#51: "Barátom te akkor regisztraltál amikor a cyberpunk megjelent. -:)"

Mióta "ismerem" ez kb. a 6. accountja, rendszeresen bannolják.
50.
delphijos
#49: Ilyen PS-en is volt, de azért úgy gondolom hogy azért marginális azok száma akik tényleg olyan hülyék hogy nem tudjak mit jelent a “refund” , de gondjuk volt a játékkal.
49.
Ooorky
#48: Az amelyik megosztja nyilvánosan, hogy retardált annak a véleménye a játékról is pont annyit ér, mint a MS refund politikájáról.
48.
delphijos
#34: Azért a hibákat ne fogjuk már megint arra hogy túl hülyék a játékosok, és hogy az a baj hogy “bonyolult” nekik a játék....
40.
manderel
#36: Egy szóval sem mondtam, hogy a Witcher 3 ilyen bugos volt, mint a Cyberpunk 2077.
Azt írtam, hogy az is iszonyú bugos volt megjelenéskor, és az Enhanced Edition-re lett kipofozva, ami tény. Ennél is hasonlóra számítok. Lesz majd egy feltupírozott kiadása ennek is idővel.

Nem menti meg a játékot egyébként semmitől sem az, hogy nem ez az első bugos termékük. Miért kellene?
37.
FortniteFuN
#35: XD és itt van olyan kis lurkó , aki a GTA-s emberekre fogja a játék minőségét, nem a csapni való fejlesztőgárdára XD
36.
FortniteFuN
#33: #30: Ezek szerint ha a Witcher 3 is ilyen bugos volt ami nyilvánvalóan egy ordenáré nagy hazugság, ( de játszunk el a gondolattal hogy nem hülyegyerekek vagytok akik tolják a hisztit ), az miért menekítené meg ezt a játékot attól, hogy ez sokkal bugosabb, sőt játszhatatlan volt megjelenés napján. Én előrendelve vettem meg a W3-at, (díszdoboz) de ilyen bughalmaz soha nem volt benne. Az meg hogy belekevered a GTA-n nevelkedett konzolgenerációt az mindennek a legalja. Komplikált ez a játék? Melyik része mert a hackelés az tutira nem.
35.
Pistons1990
Gamechannel.hu

A Cyberpunk 2077 új frissitése magával hozott egy bugot, ami hazavágja az egész játékot -:)

A Down on the Street misszió kapcsán volt eddig egy olyan hiba, miszerint Takemura nem hívja fel a játékost, viszont ez most már javítva lett. Igen ám, ehelyett viszont felütötte a fejét egy másik orbitális baki: Takemura felhív minket, csak éppenséggel egy szót sem szól a mobilba.

Sőt mi több, sokan arról számolnak be, hogy a játékállás visszatöltése sem oldja meg a problémát, ergo aki megkapja ezt a bugot, az bizony búcsút mondhat a komplett játékmenetének. Várjuk tűkön ülve az update-et, ami ezt helyrehozza, illetve azt a hibát is, amit majd az a patch magával hoz...

ÖRÜLET MENYIRE BAL....SZ EGY BANDA. -:)
Már 4 patch jött a játékhoz és a karakterek még mindig nem tudnak a lépcsön lefelé közlekedni. Arrol nem is beszélve, hogy még mindig nem kerülnek ki ha megálok a kocsival az ut mellett. -:) oké hogy a vezetőség miatt lett a játek az ami. De a fejlesztőknek ilyen alapvető hibak nem tüntek fel az évek alatt. -:) Lassan kezdem azt hinni hogy a Witcher 3 az azért lett akkora játek mert ott is elcsesztek valamit csak ott pozitivan jőtt ki a lépés. Nagyon balf...sz egy banda. -:)
34.
Ooorky
#33: Az összes Witcher mocsok bugos volt megjelenéskor, nem véletlenül volt mindegyikből EE.

Erre a játékra meg rárepült a gta-n nevelkedett konzolgeneráció és túl komplikált nekik, úgyhogy tolják a hisztit (lásd hülyegyerek aki refund után az MS-t szidta mert eltűnt az xbox-áról a játék)...
33.
manderel
#30: Nem tudom hogy mikor játszottál vele, de a Witcher 3 is iszonyú bugos volt megjelenéskor. Utólag lett kipofozva, az Enhanced Edition-re. Ennél is hasonló életút várható.

Most jóval nagyobb a felháborodás, mert az elvárások is jóval magasabban voltak, és ez jóval több emberhez is jutott el.
32.
FortniteFuN
#25: Vannak olyan játékok amik megöltek konzolokat, én a helyedben nem erőltetném a dolgot tovább, mert kampec lesz a masinának.
31.
FortniteFuN
#28: Szerintem nem lesz, mert már lehúzták az embereket. A pénz a kasszában. Lesz néhány pofozás még rajta, majd öntik a játékra a fizetős dlc-ket. Most a nyilvánosság előtt szégyellik magukat (megjátszva) de a szinfalak mögött meg jókat röhögnek a bezsebelt millókon dagonyázva. Aljas és becstelen emberek lettek ezek, nem több.
30.
FortniteFuN
#20: Nem volt ilyen minden játukuk. Amit írsz szimpla butaság semmi több. Össze akarod mosni a dolgokat, szépítve ezzel azt a képet amit a csoportos perek, a játék visszahívás a shopokból, áru árának visszatrérítése és egyéb szankciók teremtettek. Ez a játékuk ilyen. Én a Witcher 3-al játszottam, de nem emlékszem arra, hogy az ilyen lett volna.
29.
FortniteFuN
#21: 1.: Ha nincs értelme megvenni, akkor nem is volt sok értelme belerakni a választékokat túlárazva, mert szinte mindenhol ahol olvasom azt a 2-3 tipust vették az emberek.
2.: Én nem mondtam, hogy van e értelme megvenni mindet, vagy hogy meg kell venni mindet ésn azt mondtam, hogy drágák. Szóval ha értelmezem a szavakat akkor az amit én írtam az az ár sokallása nem pedig a vásárlás kényszere. Szóval itt van némi értelmszés beli probléma.
28.
Rókalesőcipő
Nekem ma sikerült leesni a pálya alá. Lesz itt még 1.99 is úgy érzem!
27.
NemecsekErno
#20: Milyen igaz is.

https://www.forbes.com/sites/paultassi/2021/01/23/a-warning-about-a-cyberpunk-2077-patch-11-game-breaking-bug/

"it has introduced a new game-breaking bug that occurs in a main questline that is tough to avoid, and it can at least temporarily ruin your save."
26.
Pistons1990
#24: Én is azt csináltam. A riporter csaj felajánlja, hogy dupla pénz fizet ha lelépek közben. De szerintem ott pont, hogy az lett volna a rossz megoldás hiszen azzal hogy felszegeltem beteljesült a csávó kivánsága. Meg utanna a csaj hiv is telefonon, hogy mekkora nézetsége lett a dolognak. -:)
25.
MzperXD
Nagyon élveztem a játékot minden hibája ellenére. Viszont azt nem értem, hogy tud xbox series x-en még mindig teljes kifagyást produkálni ezzel a javítással is. (Nappal, nagy forgalomban autózva úgy tud kifagyni, hogy teljesen leáll az xbox, valószínűleg valamit túlterhel ami biztos nem is tesz jót a gépnek. (Más játéknál nincs baja, csak ezzel)). És ez még nem a next gen verzió ..
24.
Ooorky
#22: Passiónál mit csináltál?
Végén én felszögeltem és megvártam míg megdöglik.
23.
Ooorky
#22: Akkor az lesz :-)
Mondjuk egyből az elején "elárultam" őket a netrunner-es fickónál, reméltem, hogy el lehet vinni másik irányba a sztorit.
22.
Pistons1990
#21: Együtt kell dolgozni a voodoo boys-al. Viszont kiderül hogy ávernek. ( már elötte is lehet tudni ) a küldetés végen lehet valasztani hogy fejbe lövöm a csajt vagy csak elsétalok. -:) nekem amikor bele mondta az arcomba, hogy az egyém vagy azt teszünk veled amit akarunk ( vagy valami ilyesmi ) abban a pillanatban fejbe lőttem. -:)
21.
Ooorky
#17: Vettem egy japán drift járgányt oszt azzal csapatom, nem tom mi értelme van megvenni a többit is.

#13: nekem olyan érzésem van, hogy 1-1 mellékküldetésbe több energiát fektettek, mint a komplett fősztoriba.
Ráadásul el is akadtam, mert nem vagyok hajlandó együtt dolgozni a vudu maffiával, a japán terve meg agyhalál.
20.
Ooorky
#18: Minden játékuk ilyen volt, nincs ezen semmi meglepő :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...