Felújított kiadást kap az Elasto Mania

  • Írta: szlav
  • 2021. január 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2000-es évek számtechóráinak nagy sztárja, az Elasto Mania tavaly újult erővel tért vissza, a magyar fejlesztőcsapatnak azonban vannak még tervei a játékkal. Az idén érkező remaster meghódítja az összes nagyobb konzolt is.

A hazai Elasto Mania Team húsz év után is gondoskodik az itthon kultklasszikusnak számító motoros ügyességi játékáról. Tavaly újult erővel hozták el a játékot Steamre, idén pedig ennél is izgalmasabb tervekkel készülnek a srácok. Az eddig kizárólag PC-n elérhető program minden nagyobb konzolt meghódít majd, beleértve a PlayStation 4-et, a PlayStation 5-öt, az Xbox One-t, az Xbox Series X/S-t és a Nintendo Switchet is.

A grafikai frissítéseket és vadiúj asseteket ígérő változat bétatesztelésére akár most is jelentkezhettek - az ehhez szükséges lépéseket a játék hivatalos oldalán találjátok meg.

7.
7.
Heldengeist
#6: Én és az osztálytársaim rengeteget toltuk otthon. Sok jó kis shareware cím volt. De azzal kapcsolatban egyet értek, hogy ezeket nem érdemes felújítani. Abban az állapotukban voltak jók sima kis garázsprojektként, amilyennek megszülettek. Le is húztam most a Soldatot.
6.
6.
GAMEROD
Nem hinném hogy ilyen platformerekkel ma már labdába lehet rúgni. Megvolt az a korszak, amikor nagy számok voltak, ugyanúgy mint C64-en a Kikstart, mert akkoriban még egyedinek számítottak az ilyen Stunt szerű extrémsport stílusok, de szerintem akkor is iskolai kikapcsolódásra voltak alkalmasak, otthon kevesebben tolták.
4.
4.
momant
#3: Nem értem. 1. Ha biztos sokan szeretik miért is lenne felesleges felújítani? :) ez a lényeg. vagy csak mert neked nem jön be az irányítás? 2. honnan veszed ,h tök ugyanaz marad az irányítás? Bár asset alatt nem tudom mit kell érteni elég tág fogalom, de rákeresve a játék fizikája is lehet mint minden más. nem kötözködni
3.
3.
C0m1n65un
Szeretem a retro dolgokat, és mai napig játszok rengeteg régi címmel (Contra, Castlevania, Diablo, Hercules, Adventure Island, Excitebike, Double Dragon, Final Fight, stb.) a legkülönfélébb stílusban.
Az Elasto Mania viszont régen is teljesen kimaradt, valószínű csak a mi iskolánkba nem volt feltelepítve a gépre. Amikor megjelent tavaly Steam-en akkor belenéztem és teljesen értetlenül állok azon tény előtt, hogy ez valaha is siker volt. Biztos sokan szeretik, de szerintem felesleges felújítani, mert túl lassú, és nehézkes az irányítás.
2.
2.
logic5
#1: Csak gratulálni tudok ehhez a kommenthez... Te sem vagy okos...
1.
1.
Rókalesőcipő
Reszkess EA, Ubi, R*, CDPR, Acti-Blizz, Valve és a többiek! Jön a nyúlós motor! Mind fel lesztek vásárolva! XD Nekem már 20 évvel ezelőtt se jött be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...