Resident Evil: Village - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 27.
  • Hír
Nem lesz egy párfilléres mulatság a Resident Evil: Village gyűjtői kiadása, ugyanis a Collector's Edition átszámolva nagyjából félmillió forintért kerül majd a boltok polcaira - cserébe többek között megtalálható lesz benne Chris kabátja is.

Igazán impozáns gyűjtői verziót villantott a Capcom a májusban debütáló Resident Evil: Village-hez, hiszen a kiadó japán nyelvű webshopjába felkerült a Collector's Edition, amihez igen szélesre kell majd nyitnunk a pénztárcánkat. 


A gigászi dobozért 192 500 jent (több mint félmillió forintot) kell ott hagynunk a pénztáraknál, viszont a következő extrák boldog tulajdonosai leszünk: a fémtokban helyet foglaló alapjáték és Deluxe Edition minden digitális tartalma mellett egy artbook, egy poszterként kirakható térkép, egy Chris Redfield-figura, miniatűr fegyverek és eszközök, valamint néhány képeslap is. Ami azonban a leginkább megdobja a legteljesebb kiadás árát, az Chris kabátjának replikája, amiből szintén találunk egy M-es méretűt a csomagban.

Arról sajnos nem érkezett információ, hogy vajon máshol is megvásárolható lesz a nem mindennapi gyűjtői kiadás, illetve amennyiben igen, akkor milyen példányszámban lesz majd elérhető.

7.
7.
Gerzson95
A sok idióta majd fut megvenni mert resident evil. Ezért van mindennek patika ára manapság.
6.
6.
zoe9
Ez is majd olyan lesz mint a fallout CE táskás átb*szás? Az igazi kabát tesco-s nejlon dzseki lesz :D
4.
4.
JinjeR
Tök mindegy,én kabát nélkül is sokallom az árát...
2.
2.
Slik
meg ha gucci lenne de egy vacak ebayes kabatert ennyit elkerni eleg durva
1.
1.
ABorealis27
Kompletten 551000 forint, kabát nélkül ugyanaz 122000.
A 429000-es, jelöletlen, jellegtelen, M-es kabát esete. Szerintem ez még akár profitot is képes termelni :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...