Animés kitérőt tesz a Tomb Raider a Netflixen

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb videojátékos címet húzott be a Netflix, a tegnapi bejelentés szerint a streamingszolgáltásra egy animesorozat érkezik majd a Tomb Raider alapján. Már azt is tudjuk, hogy mikor játszódik az adaptáció története.

Észben tartani is nehéz, hány videojátékos adaptáció készül a Netflixre, a streamingszolgáltató ráadásul gőzerővel bővíti tovább a repertoárját: most a tőle megszokott rövid és tömör stílusban, egy tweetben jelentette be, hogy a Tomb Raider is tesz egy kitérőt náluk, méghozzá egy animesorozat formájában.

A feldolgozást a Legendary szállítja, és azt is tudjuk már róla, hogy a 2013-ban indult trilógiára fog építkezni, az eseményei pedig a Shadow of the Tomb Raider végét követően játszódnak majd. A stábról vagy a premierdátumról nem kaptunk infókat, a Netflixnél azonban jellemzően gyorsan őröl a gépezet, így remélhetőleg nem váratnak magukra sokáig a további részletek sem.

A szolgáltató egyébként szintén a Legendaryvel közreműködve a Skull Island alapján is szállít majd egy animeszériát.

7.
7.
Heldengeist
#5: A Trigger és a KyoAni magától is tud jót csinálni. Attól, hogy megtámogatja őket a Netflix egy kis jennel (pl előre felvásárolja a stream jogokat) még nem lesznek a műveik Netflix animék.
6.
6.
Ooorky
#1: Óccsó.
Fel lehet pumpálni vele a kínálatot, sokkal olcsóbb, mint egy nyugati rajzfilm vagy normális minőségű 3d-s cucc.
5.
5.
abydos
#1: Nem tudom, hallottál már a Violet Evergardenről? Tudom, hogy semmitmondó kis fika japán stúdió műve és soha senki nem látta még, de ezért csak úgy emlékeztetnélek rá...
Mellesleg Japánban baromi erős a Netflix anime fronton is. Sokkal nagyobb és szélesebb a kínálata a helyi népnek, mint például nekünk. Persze a legtöbb licencelt, de akad azért saját gyártmányból is zseniális, mint például az új Trigger animék vagy a hihetetlenül zseniális Great Pretender. https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Netflix_original_anime
4.
4.
Heldengeist
#3: Persze, próbálkozik, de eddig a Bakin kívül semmi sem sült el igazán jól, de az első (harmadik?) évada annak is sántított még sok rossz minőségű CGI-vel.

Akadékoskodóknak, nem szerintem még a Devilman sem lett jó. Masaaki egyszerűen nem volt jó választás rendezőnek ehhez a franchise-hoz.
3.
3.
Yanez
2.
2.
Slik
a filmektol rosszabb ugysem lesz
a castlevania is eleg jo lett szerintem szoval en bizakodo vagyok
1.
1.
Neo1989
A Netflix-nek annyi köze van az animékhez mint Sztálinnak az emberi jogokhoz kb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...