Animációs Sonic-sorozat készül a Netflixnél

  • Írta: gorien
  • 2021. február 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A tavalyi filmes adaptáció után újabb rajzfilmsorozatot kap Sonic, a sündisznó. A 3D-s animációval készülő széria a Netflixre érkezik majd, amelyhez egy rövidke leírást is kaptunk a streamingszolgáltatótól.

A Netflix a napokban jelentette be, hogy animesorozatot készít Lara Croftnak, most pedig egy újabb videojátékos zsákmányról rántotta le a leplet: a Sega villámgyors sündisznója kap animációs szériát a streamingszolgáltatónál. A szemfüles internetezőket talán nem lepi meg a hír, mert tavaly decemberben már kiszivárgott, de a Netflix ezúttal fent is hagyta a bejelentő tweetet.

A Sonic Prime címre keresztelt sorozat 24 epizódból áll majd, a célközönséget pedig elsősorban gyerekek, családok és a régi rajongók képezik. A készítők között találjuk a Man of Actiont, akik a Ben 10 és a Mega Man: Fully Charged mögött is álltak, míg a Wild Brain neve a szintén netflixes Carmen Sandiego miatt lehet ismerős.

A történetről egyelőre annyit tudni, hogy „egy különös multiverzum sorsa Sonic kesztyűs kezében nyugszik. Ez a kaland több lesz, mint versenyfutás az univerzumért, mert az önfelfedezésről és a megváltásról is szól.” A sorozatra 2022-ben számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...