Control - traileren az Xbox Series X-verzió

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 2.
  • Videó
Link másolása
A minap megérkezett a Control újgenerációs konzolokra optimalizált változata - az Ultimate Edition nevezetű, minden kiegészítőt tartalmazó csomag két különböző grafikai beállítást kínál az új masinákon.

A Remedy legutóbbi TPS-e egy hónapon belül mind a PlayStation Plus kollekciójába, mind az Xbox Game Pass kínálatába bekerült, sajnos azonban az utóbbiban csak a játék alapkiadása kapott helyet. Ettől függetlenül persze az xboxosok sem maradnak Ultimate Edition nélkül, amiből most egy rövid előzetes is érkezett:

A Control next-genesített kiadásában két grafikai beállítás közül választhatunk: a Performance Mode esetében 60 fps-sel repeszt majd az akció, míg a Graphics Mode-ba kapcsolva ez a szám 30-ra lesz korlátozva, ugyanakkor nem kell lemondanunk a ray tracingről.

A Digital Foundry csapata nemrég megpörgette mind a két grafikai opciót a PlayStation 5-ön, és határozottan elégedettek voltak a látottakkal. Mivel a két next-gen konzol között csekély a hardveres különbség, így feltételezhetően az Xbox Series X alatt is hasonló eredményeket fog produkálni a Control: Ultimate Edition.


5.
5.
GemForge
#4: Ez csak sima "okos" üzletpolitika, amely azért eléggé megmutatja a jelen Game pass korlátait. Pláne, hogy Ps+-on meg ingyenes a nextgen verzsön a hónapban. Sztem a Game passnál azért sokszor kilóg a lóláb. Tele van amúgy pár dollárért megvehető vackokkal, a kínálat meg inkább zavarba ejtő, mint kielégítő. A Netflixxel való párhuzam addig biztosan él, hogy amit legjobban szeretne éppen az ember, az éppen nem elérhető. A legjobb cuccokért meg úgyis fizetni kell, mint a katonatiszt.
4.
4.
delphijos
#3: Azért ezt kicsit kapufának érzem az MS részéről. Hamar az új konzol népszerűsítés a cél. Persze lehet ügyes húzás. Tetszik a sima, kell az extra, vedd meg. Csak fura. Tekintve hogy az Ubit egy Fenyx demóért le akarták csukni....
3.
3.
Caleon
#2: Game pass nem a nextgen verzió sajnos.
2.
2.
delphijos
Nem egyértelmű a dolog a store-ban a GP-s verzió nem említi az SX verziót. Csak az Ultimate verziónál van jelezve. Ezek alapján a GP-snek nem része ?
1.
1.
crashpipi
Na, a második jó hír mára! (csütörtökre küldi a KV a nyáron rendelt a PS5-öt végre :) )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...