Íme, a PlayStation Plus februári kínálata

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 27.
  • Akció
Link másolása
A januári kínálat után sem húzza be a kéziféket a Sony, és ismét három játékkal bővíti a PS5-tulajok PS Plus-előfizetés mellé járó játékainak listáját - méghozzá nem is akármilyen címekkel!

Az erős januári felhozatal után ismét ütős hónapot sikerült összehoznia a Sonynak, ami a PlayStation Plus ajándékjátékait illeti. Sajnos továbbra is csak a PS5-tulajok örülhetnek mind a három játéknak, azonban a másik két címre sem lehet panaszuk a PS4-en játszóknak.

Mivel eddig is tudtuk, hogy PlayStation 5-exkluzív cím lesz, így annyira nem nagy meglepetés, hogy a Destruction AllStarst csak a következő generációs konzol tulajai húzhatják majd be, viszont a Concrete Genie-be már PS4-en is fejest ugorhatunk.

Szintén mind a két konzolon elérhető lesz a Remedy legutóbbi játéka, a Control - ráadásul, hogy áthidalja a Sony a nagy felfordulást okozó next-gen frissítés körüli balhét, rögtön az Ultimate Editont kínálja az előfizetés mellé.

Mindhárom játék február 2-től lesz letölthető a PS Plus előfizetőinek.

28.
28.
crytek
#26: Igen azt hisszük...mivel pc vs konzol kb 75%-25% Amikor 13 milliókról szóltak a hírek steamen már 10 milla felett volt a steamspy és pc-n ugye ott a gog és az epic ótvarja is még... szóval lehet csak alálöttem az aránnyal.
27.
27.
Ooorky
#26: Egy kolléga ps4 pro-n tolta ki, asszonta mehh volt.
Nem vinnyogott neten, visítozott refund-ért, kitolta oszt jól van.
Egy a sok közepes játékból amiket kipörget.
26.
26.
Fata Morgana
#22: Teljesen más tészta a két eset de mindegy.
A CDPR-es botránynál meg nem 100 konzolos tulaj sírása miatt volt a visszatérítés.
13millát adtak el azt hiszed az mind PC-re vették meg??, ha fele PC-s is volt a másik fele az embereknek konzolokra egy rakás sz@t kapott, a 8 évig tartó hazugság özönről ne is beszéljünk.
25.
25.
#24: Olyanokat nem ismerek, de nem zárok ki semmit. Csak olyanról írtak, hogy gyerekek elbasztak egymilliárdot foci kártyára meg ilyesmire a szüleik meg hülyét kaptak. :)
24.
24.
Ooorky
#22: Hát na, ps játékosoknál csak a mobil gamer-ek rosszabbak.
23.
23.
#22: *megvetted

Ha megetted már, akkor nem.
22.
22.
#21: Valószínűleg azon a platformon minden játék esetén jogos, hogy ha megetted, akkor jár érte vissza a pénz. CDPR kinyitotta náluk Pandora szelencéjét.
21.
21.
Fata Morgana
#20: Szerintem ezen cikk fényében jogos a felháborodás azon játékosok részéről, akik az első bejelentés után megvették (másodszorra) az "Ultimate Edition"-t.(szóval 2x már kifizették a játékot)
20.
20.
Fata Morgana
#14: Az a baj hogy, ostobaságot írsz mert nem ez miatt van a lázongás.

A probléma forrása igazából ez:

https://www.gamestar.hu/hir/a-control-ultimate-edition-ps-plus-jatek-lesz-de-meg-ebbol-is-botrany-lett-289913.html
18.
18.
crytek
#14: Újabb bizonyíték hogy agyhalottan is élet az élet :)
14.
14.
Tényleg, arról miért nincs hír, hogy a PS-esek megint hozzák a formájukat? Botrányt csináltak és tömegesen követelik vissza a pénzüket, mert bekerült PS+ ba a Control és ők előtte már megvették.
13.
13.
patka21991
Jó látni a pozitív kommenteket. A Remedytől az Alan Wake rajta van a top 10es listámon. Bízom benne, hogy tetszeni fog ez is.
12.
12.
GemForge
Ez nagyon komoly lista. Most odateszi magát a Sony.
11.
11.
adamsfamily
#3: Én most játszom végig másodjára.Az atmoszférája kicsit olyan,mintha a Fringe című sorozat ihlette volna.Előzetesek alapján engem nem igazán érdekelt,aztán kipróbáltam és kellemeset csalódtam.Talán amit kicsit furcsának tartok benne az a főhős monológjai.
A mellékküldetések és az összeszedhető akták pedig kifejezetten érdekesek.
10.
10.
A Control jó játék, szerintem megéri tolni. Egy-két óra kell, amire összeáll, de utána tiszta thriller, semmi filler és közben mászkálás, meg harcok. A gameplay videók nem adják vissza jól, engem ezért megjelenéskor nem is érdekelt. Viszont a próba meggyőzött róla, hogy ez egy nagyon jól átgondolt fasza akciójáték, de az a fajta, ahol nem tapadunk a fedezékhez gombnyomással, hanem a mozgásunkkal kerüljük el a találatokat, vagy húzódunk be. Az a fegyver tuningolós-kiválasztós megoldás is tök jól jött ki és igazából mindegy, hogy milyen gépen megyünk, hatalmas pusztítást lehet csinálni egyes helyeken.

A képességek és a fegyver újratöltési idejének köszönhetően váltogatnunk kell futkározás közben fegyver és varázslat között és sikerült egy jó egyensúlyt találni játékmenet szempontjából. Folyamatosan nyomatni egyiket sem lehet, úgyhogy hamar rátalalunk a magunk kis saját run&gun játékélményére "épület open world szerű" kivitelben, ahol mi választunk, hogy az offenzív, van defenzív képességeinket használjuk és erősítjük.

Időnként előkerülnek random egyedi események menet közben, ahol már egy meglátogatott helyre kell visszatérnünk, ami új arcát mutatja meg pl egy jó kis bossfight plusz shoot 'em up aréna képében. Ezekben az összecsapásokban simán meg lehet dögleni, és csak egy lehetőségünk van megpróbálni, de megéri nyomatni, mert ha összejön, akkor jutalom is lesz. Jó kis játék amibe bele lehet süppedni rendesen és amit felépít atmoszférát, azt nem hogy csak végig fent tudja tartani, de egyre komolyabb és betegebb lesz, ahogy megyünk benne előre.
9.
9.
Morzsi1
#3: Ugyanígy viszolnyultam hozzá, aztán kiderült, hogy ez bizony egy lazán 8, hovatovább 9 pontos játék, legalábbis nálam.
8.
8.
DarkCrash
Mind a 2-vel szemeztem régóta, de valahogy mást vettem meg mindíg. Köszi Sony így ezek is pótlásra kerülnek. :)
7.
7.
JohnSpartan
Én is sokat gondolkodtam a controlon és de jó hogy nem táraztam be annó. Ideje volt hogy jöjjön valami olyan cím is ami nincs meg (nagy címek közül). Mindig megszivatott mostanában a sony. XD
6.
6.
Yanez
Hónapról hónapra folyik a sok jóság! Control a listámon is volt!
5.
5.
xSHx
#3: Én PC-n kijátszottam a Controlt és berántott nagyon. Videók alapján csalóka, mert nem jön át az, h maga a gunplay mennyire kézesbárány.
4.
4.
crytek
Game pass után most ez... hamarosan humble choice szag tekeri meg az orromat..
3.
3.
Darksiders84
Na végre egy igazán jó csomag.
A Control most legalább kiderül , hogy milyen fos vagy mennyire brutál akció , mert kb ez a két véglet a vélemények alapján .
2.
2.
pécégémer
Csodás. Controlt már vettem ki kosárból. A Concrete Genie meg E3-on keltette fel az érdeklődésemet, el is felejtettem.
1.
1.
playstation4
De jó,hogy nem.vettem meg a controlt,jó kis ajándék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...