Egymillió példány kelt el a Valheimből

  • Írta: gorien
  • 2021. február 10.
  • Hír
Link másolása
A svéd Iron Gate első játéka, a viking körítésű Valheim egy hete jelent meg korai hozzáférésűként a Steamen. Egy héttel később már több mint egymillió játékost tudhat magáénak.

A Valheim, ami tavaly a Guerrilla Collective-on mutatta meg magát először, egy héttel ezelőtt kezdte meg korai hozzáférésű működését a Steam Early Accessben.

Az Iron Gate vikinges túlélőjátéka egyértelműen elnyerte a játékosok tetszését: a kiadó, a Coffee Stain tájékoztatása szerint máris túllépték az egymillió eladott példányt. Az eddigi egyidejű játékosszámcsúcs 160 ezer volt, míg a Twitchen 127 ezer néző követte egyszerre a valheimi kalandokat.

A svéd fejlesztőcsapatnak már megvan az elképzelése, hogy miként bővítgeti tovább a játékot: egyelőre négy nagyobb update-re számíthatunk, illetve néhány olyanra, amelyek akkor kerülnek be, ha „Odin is úgy akarja”.

A Valheimben a feladatunk a norvég mitológiából merítő vidékeken való túlélés, aminek természetesen a része az is, hogy ősi, gonosz lényekkel hadakozunk. Emellett máris kiterjedt bázisépítő rendszer van a játékban, amit akár tízen is játszhatunk egyszerre.

A Valheim jelenleg PC-n elérhető csak, és a stúdió szerint egyelőre nincs tervben konzolos kiadás, de a lehetőségét nem zárják ki teljesen.

5.
5.
Ooorky
#3: Jahh, csak a pc-s eladások nagy része gog-os volt...
Ráadásul sosem volt 10 millió, a 13 millió eladottból 60% ment pc-re...
4.
4.
Extol
Én nem látom a játékban az újdonságokat sem a fantáziát, mégis több ismerősöm is játssza.
3.
3.
crytek
#2: Annál pont hogy pontos volt...Mikor mondták hogy pc-n már 10 milla felett van hivatalosan akkor a stemspy 10-20 milla közé írta..
2.
2.
Ooorky
#1: Az az oldal sz*t se ér, tavaly is több CP '77-et mutatott Steam-re mint amennyit összesen eladtak a platformon...
1.
1.
crytek
Steamspy durván mellé lőtt mert ott már 2 milliót jelez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...