Tom Holland: nem térnek vissza a régi Pókemberek

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Tom Holland szerint a pletykákkal ellentétben nem térnek vissza a korábbi filmek Pókemberei, így Tobey Maguire-t és Andrew Garfieldot sem láthatjuk viszont az MCU-féle sorozat harmadik felvonásában.

A korábbi pletykák alapján igazi finomságnak tűnt a Tom Holland főszereplésével készülő harmadik Pókember-film, a hírek szerint ugyanis nem csak Jamie Foxx Electrója és Alfred Molina Doctor Octopusa térhetett volna vissza a folytatásban, hanem a Kirsten Dunst-féle MJ, illetve a két korábbi Pókember, Tobey Maguire és Andrew Garfield is.

Noha Maguire szereplését sosem mondták biztosra, egy efféle forgatókönyv nem tűnt elképzelhetetlennek, annál is inkább, mert minden jel szerint az MCU nyit majd a multiverzum felé, ráadásul szintén a pletykák mellett szólt, hogy azokat az általában megbízható infókat szállító The Hollywood Reporter és a Collider újságírói szellőztették meg.

Ehhez képest a minap Tom Holland szokatlanul határozottan cáfolta meg a szóbeszédeket. A színészt az Esquire magazin interjúvolta meg, itt hangzott el a sokak számára biztosan fájdalmasan csengő mondat: "Nem, nem szerepelnek majd ebben a filmben. Hacsak nem titkolták el előlem az egyik legfontosabb információt, de úgy gondolom, hogy ez túl nagy falat ehhez. A mozi a folytatása lesz az eddigi részeknek."

Persze elképzelhető, hogy mindez félrevezetés (emlékezzünk, a Marvel rendre viccet csinál Holland szivárogtatásaiból, és nyilván a legnagyobb spoilereket sem fogják előre elárulni), jelen állás szerint viszont ez az egyetlen hivatalos támpontunk azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk a harmadik Pókember-filmet illetően.

Az új rész forgatása egyébként a tavalyi év végén kezdődött el, a premier pedig 2021. december 17-én esedékes.

3.
3.
Malzatar
Ugyan már! Neki mondták azt is, hogy a végjáték végén egy esküvőt vesznek fel. A marvel tuti nem dobna el egy ekkora lehetőséget azzal, hogy nem csinál egy olyan filmet aminek a pletyka hallatán mindenki befizetne rá.
2.
2.
Slik
el tudom kepzelni, h direkt hollanddal probaljak meg eltakarni a dolgot ugyanis imad spoilerezni ezert nehez eldonteni mikor mi igaz
1.
1.
Nate Hope
Mondjuk őszintén szólva annyira nem bánom, hogy kimaradnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...