Ezekkel a játékokkal vár az Xbox Free Play Days

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 12.
  • Akció
Link másolása
Valentin-napi patkányirtásra invitálja az Xbox-tulajokat a Microsoft, ugyanis a hétvégén ingyenesen játszható az Xbox Free Play Days keretein belül - a Space Crew és a NASCAR Heat 5 mellett - a Warhammer: Vermintide 2.

Mi lehet annál romantikusabb, mint a kedvesünkkel vállvetve Sigmar nevében ritkítani a patkány- és káoszfattyak hordáit? A Microsoft is hasonlóképpen képzelte el a Bálint-napi programot, ezért a Warhammer: Vermintide 2-t is bepakolta az Xbox Free Play Days aktuális játékai közé.

A Vermintide 2 mellett minden Xbox Live Gold- és/vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizető ingyenesen pörgetheti a hétvégén a Space Crew-t, valamint a NASCAR Heat 5-öt is. A kezdeményezés egészen február 14-ig él, és ezalatt az idő alatt természetesen jelentős akciók mellett zsákolhatjuk be a fent említett címeket.

Érdemes még megjegyezni, hogy a Nintendo is hasonló akciót szervezett a hétvégre, csak éppenséggel a japánok az Overcooked 2-vel tesztelik, hogy mennyire erős a Switch Online-előfizetők párkapcsolata.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...