Elnyerte a sajtó tetszését a The Medium

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 12.
  • Videó
Link másolása
Legalábbis erről tanúskodik a Bloober Team legújabb horrorjátékhoz, a The Mediumhoz nemrég kiadott dicsekvős előzetes, amiben a hangulatos képsorok és zene mellé a külföldi újságírók véleményét ollózták össze.

Remekül debütált a The Medium, ami pár nap alatt vissza is hozta az árát, és hogy tovább ünnepeljék a sikert a készítők, most egy rövid trailert is megosztottak velünk, amiben a külföldi sajtó véleménye olvasható a horrorkalandról:

A sok dicséret ellenére nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a játék PC-s verziója teljesítmény szempontjából nem túl rózsás jelenleg, és sajnos ezen a legutóbbi patch sem segített sokat.

A Digital Foundry PC-s nagykövete, Alex Battaglia alaposan a dolgok mélyére ásott, és a mérései nem sikerültek kifejezetten biztatóra. Jelenleg még egy GeForce RTX 3090-es videokártyával és i9-10900K-s processzorral a gépünkben is trükközni kell, hogy 4K-s felbontás mellett stabil 60 fps-t kapjunk, és még így sem vagyunk biztonságban a frametime-problémák kapcsán, amire egyelőre az egyetlen megoldás az, ha az NVIDIA-beállításoknál 30 képkockára zároljuk a képfrissítést.

A fejlesztők persze már nagyban dolgoznak a javításokon, épp a minap érkezett meg a játékhoz az 1.1-es patch.

12.
12.
Onion
Silent Hill másolat a gagyibb változatból.
9.
9.
TrishtanAG
#1: A története zseniális volt, kár, hogy mint játék, már több zsebből is vérzett:
https://www.adventuregames.hu/cikkek/the-medium
7.
7.
#5: Have you tried turning it off and on again, Bother?
3.
3.
1.
1.
DarkLord
Tényleg jó játék lett! Végig lekötött a sztori jó volt a körítés rendben volt a helyszínekkel, kicsit a kalandjáték elmeket jobban megbolondítottam volna, hogy nehezebb legyen a játék, de összességében egy tényleg átlag feletti játékról beszélhetünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...