Metro Exodus - PC-re is jön egy feljavított kiadás

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem csak a next-gen konzolok tulajdonosai örülhetnek majd megszépült formában a Metro Exodusnak, PC-re érkezik ugyanis az Enhanced Edition, amely még szebb látványt ígér majd.

A Deep Silver és a 4A Games bejelentette, hogy idén tavasszal jelenik meg a Steam, az Epic Games Store és a GOG kínálatában a Metro Exodus - Enhanced Edition, amely még szebb látványt ígér a megfelelő hardverrel rendelkező játékosoknak. A szintén idén érkező PS5- és Xbox Series-kiadásokhoz hasonlóan erre a verzióra is ingyenesen frissíthetünk majd.

A készítők elmondása szerint olyan számottevő frissítésre számíthatunk majd, hogy ide már egy ray tracing-kompatibilis videokártya lesz a beugró, illetve külön termékként kell kiadniuk, nem pedig szimpla javításként. Az új változat szebb ray tracing-effekteket ígér egyébként, és a DLSS 2.0-t is támogatni fogja - a teljes fícsörlistát erre találjátok meg.

A kapcsolódó poszt szót ejt a next-gen konzolos verziókról is: a PS5-re és az Xbox Series-konzolokra szánt kiadás ray tracing-támogatással és rövidebb töltési időkkel érkezik, emellett kihasználja a platformspecifikus extrákat, például a DualSense képességeit, az xboxos kontroller esetében pedig csökkentett késleltetést ígér. PS5-ön és Xbox Series X-en egyébként 60 fps-re és 4K-s felbontásra számíthatunk, míg az Xbox Series S esetében az 1080p a cél, egyelőre tisztázatlan framerate mellett.

6.
6.
hedzsooo
Hat amilyen mennyisegben lehet kapni az uj kartyakat, nem hiszem hogy sokan fogjak ezt az uj verziot jatszani maxon... Egy jodarabig.
5.
5.
markoci555
na legalább ingyen van, nem kell amiatt aggódnom, hogy leveszik az előzőt mint az első 2-nél tették...
4.
4.
Stranger
#3: minden platformon ingyenes az update
3.
3.
Goofey84
Most akkor konzolokra is újra meg kell venni vagy arra update formájában jön?
2.
2.
crytek
#1: Konzolos 4k 60 az egy gyűjtőfogalom csupán. Ebben a menet közben 900pre romlás is benne van. Folyamatos natív 4k 60 as game rohadt kevés van mindkét oldalon.

Rt nélkül se ocsmány a Metro szóval akinek sebesség kell kilövi a lassító effekteket
1.
1.
4k 60 fps plusz rt szerintem nem lesz konzolon, de sok gépen sem, hiszen már most is "irgalmatlan jó" a gépigénye.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...