Holnap bemutatkozhat a Burning Crusade Classic

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 18.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy a Blizzard a BlizzConline nyitóceremóniáján fogja leleplezni a World of Warcraft: The Burning Crusade Classic-változatát - a Shadowlands első nagyobb tartalmi frissítése mellett természetesen.

Magyar idő szerint holnap este, 23 órakor veszi kezdetét a BlizzConline, a nyitóceremónia pedig szokás szerint izgalmas bejelentésekkel várja a Blizzard-hívőket. A World of Warcraft-rajongók például garantáltan nem lesznek csalódottak, hiszen a Shadowlands első nagyobb tartalmi frissítése mellett a World of Warcraft: The Burning Crusade, vagyis az MMORPG első nagyobb kiegészítőjének Classic-változatát is leleplezhetik.

Minderről a Wowhead számolt be, amely egy nagy adag, látnivalókkal megpakolt sajtóanyagra tette rá a mancsát idő előtt. Eszerint még idén visszatérhetünk Outlandre a Sötét Portálon keresztül, kalandjainkat pedig a blood elfek vagy a draeneik oldalán is megkezdhetjük majd. Ahogy ahogy azt a World of Warcraft Classic esetében is tapasztaltuk, az új tartalmakat nem egyben zúdítják ránk a fejlesztők, hanem folyamatosan adagolják majd a hónapok elteltével.

Fontos megjegyezni, hogy a játékot ez esetben sem kell külön megvásárolnunk, mindössze a szokásos havidíjat kell kifizetnünk a hozzáférésért, ha pedig nem szeretnénk átállni a régi-új kiegészítőre, azt is megtehetjük: a megjelenés előtt eldönthetjük majd, hogy továbblépünk a Burning Crusade Classic-szerverekre, vagy maradunk a World of Warcraft Classic világában.

Ami a Shadowlands első nagyobb tartalmi frissítését illeti: ez a Chains of Domination címet viseli majd, és egy tíz bossból álló raidet, a Sanctum of Dominationt, új PvP-szezont és szezonális Mythic Keystone-dungeont, valamint hátasokat és peteket hoz magával - a Covenant-képességek közé pedig csatlakozik a repülés lehetősége is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...