Diablo IV - bemutatkozott a negyedik kaszt

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 20.
  • Hír
Link másolása
A Diablo negyedik részének is helyet szorítottak a BlizzConline nyitóceremóniáján, a fejlesztők pedig a negyedik kaszt bemutatójával készültek az eseményre. Ismerjétek meg alaposabban a zsiványt!

A Diablo IV negyedik kasztjáról is lehullott a lepel a BlizzConline tegnap esti műsorán: a széria első részéből ismerős rogue a Diablo II assassinjának és a Diablo III démonvadászának helyi megfelelője lesz, aki a közel- és a távolsági harcban is egyaránt megállja a helyét. A tőre és az íja mellett egyéb kunsztokra is képes, így például előszeretettel használ csapdákat, mérgeket és mágiát is.

A Diablo IV öt kaszttal rajtol majd a megjelenésekor, ami azt jelenti, hogy a barbár, a druida, a boszorkány és a zsivány mellett még egy karakterosztály leleplezésére várunk. A PC-re és konzolokra készülő játék egyébként ezúttal sem kapott megjelenési dátumot, de a legutóbbi hírek függvényében ez annyira nem meglepő: ne számítsunk arra, hogy 2022-nél előbb befuthat a Diablo IV.

9.
9.
Unknown
#8: Titan Quest 2/Grim Dawn 2-t a népnek! :D Én btw már 3x is nekikezdtem a PoE-nak de nekem sem jött be, bár a 2.0-s verziót szemmel fogom követni, hát ha az jobban bejön, tetszenek a bejelentett változtatások. Látom a potenciált a PoE-ban viszont valami nagyon hiányzik nekem belőle abból ami pl. a D3,TQ vagy a GD-ban megvolt, talán a játékmenet dinamikája volt az, nem is tudom így hirtelen. A D4-el kapcsolatban nagyon szkeptikus vagyok, nem hogy pont az fog elveszni belőle ami a D2-ben és a 3-ban megvolt. Remélem tévedek.
8.
8.
Datzy
#7: Ízlések és pofonok. Szvsz aki gondolkodni akar, tervezni és kegyetlen sokat szuper változatosan grindelni, arra kizárólag csak a PoE az opció. Aki casual funolni arra ott van rengeteg választási lehetőség, mint a Grim Dawn. Mire jön a diablo addigra jön a poe2 az új motorral. És marad a grinding gamek királya.
7.
7.
Hab
#4: Én nem vagyok oda PoE-ért. Nem rossz játék, de pl Grim Dawn nekem sokkal jobban tetszik.
6.
6.
Datzy
#5: Nem reménytelen én sem játszom időhiány miatt mindegyik season-ban.
Az tény, hogy brutál mennyiségű apróság van benne, azt megtanulni nem kis feladat.
A PoE fejlesztői negyedévente olyan kontentet tesznek bele, amin a blizzard 2-3 évet ülne. Mondjuk ilyen értelemben a casual rétegnek lehet bejön majd a Diablo 4, mert a Poe még softcore-ban is giga HC játék lett mára.
5.
5.
#4: Az is a baja a PoE-nek, ranezek es nem tudom elkezdeni 1-es szinten annyi kiegeszito meg cucc utan, kb felesleges. Ezert egy Dio 4 siman konnyebben behuz, meg ha kisebb is lesz vegul, nem erdekel de el tudom kezdeni.
4.
4.
Datzy
Egyszerűn a Path of Exile mellett, eltörpül minden hasonló játék. A Diablo 4 hatalmas bukás lesz a Blizzardnak.
2.
2.
Robilluma
Gyönyörűen néz ki a játék.
De jó lenne már valami dátumot is látni.
1.
1.
Onion
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...