Most már elő is fizethetünk a Crusader Kings II-re

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 20.
  • Biznisz
Link másolása
Aki ismeri a Paradox játékait, az tudja, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, amennyiben minden kiegészítőt megvásárolnánk hozzájuk. Erre a problémára nyújt megoldást a Crusader Kings II előfizetéses rendszere.

A Paradox stratégiai játékaihoz egy zsák kiegészítő érhető el, és nem kivétel ez alól a Crusader Kings II sem. Ha minden csomagot be szeretnénk szerezni hozzá, nagyjából 80 ezer forint körüli végösszeggel kell számolnunk, és ezen az sem segít sokat, hogy az alapjáték egy ideje már free-to-play nyúzható.

Erre kínál megoldást a játék előfizetéses üzleti modellje, amivel már az Europa Universalis IV esetében is kísérletezett a kiadó. Noha a Crusader Kings II kiegészítőit a későbbiekben is megvásárolhatjuk külön-külön, aki szeretne gyorsan és viszonylag jó áron hozzáférni a stratégia összes tartalmához, az havi 5 dollárért elő is fizethet rá - így összesen 13 nagyobb kiegészítő, 12 egység-, 14 zenei és 10 portrécsomag lesz a jussa.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire válik be az alternatív modell, annál is inkább, mert a Paradox a jelek szerint nem zárkózik el attól, hogy más címekre is kiterjessze azt. Szeptember óta egyébként már a Crusader Kings III is elérhető.

6.
6.
crytek
Crusader Kings II GOG FREE

https://www.gog.com/game/crusader_kings_ii
5.
5.
Mortis
#4: a posztmodern ember, kérem szépen.
4.
4.
Ooorky
#3: Na jó, Elite Dangerous meg klasszikus rpg-k közben is, most Neverwinter Nights 1 közben pl. Epic NPC DnD-t néztem.
3.
3.
#2: "stratégiák közben filmet szoktam nézni"

Ooorky ma, 18:26
2.
2.
Ooorky
#1: Jahh, 15$ volt a teljes csomag. Engem mondjuk pont az egység és zenecsomagok hagynak hidegen, stratégiák közben filmet szoktam nézni.
1.
1.
Mortis
ez különösen a zene és egység csomagok miatt éri meg, mert azoknak borzasztó az ár/érték arányuk. én még kis szerencsével egy bundle- keretében húztam be az összes nagyobb kiegészítőt és a kozmetikai/zene pack-kok közül megvettem egyet-egyet feleárazásnál. kérdéses még hogy mennyi embert fog érdekelni, mert azon kívül hogy a sokéves támogatás miatt több játékmechanika van benne, a 3. rész mindebben jobb mint ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...