A demóról szólt a legújabb Outriders Broadcast

  • Írta: gorien
  • 2021. február 24.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix és a People Can Fly közös közvetítése, az Outriders Broadcast legújabb adásában a holnap élesedő demó és a játék PC-s változata kapta a főszerepet.

Ahogy azt megtudtuk, mikor az Outriders megjelenésének elhalasztásáról értesültünk, a People Can Fly egy majdnem minden platformon játszható demóval próbál kiengesztelni minket. Erről a fejlesztők legutóbb elárulták, hogy viszonylag bőségesnek ígérkezik, most pedig ennek szentelték az Outriders Broadcast ötödik adását is. A nagyjából háromórás próbaverzió a játék teljes első fejezetét tartalmazza, amit mind a négy kaszttal felfedezhetünk.

És habár korábban már megosztották velünk, hogy milyen gép kell a PC-s Outriders alá, arról külön is ejtették néhány szót. Az alapok átvétele mellett például azt is elárulták, hogy a játék támogatni fogja az NVIDIA DLSS-t, amely segítségével mesterséges intelligenciát használva javíthatnak a vizuális élményen.

Az Outriders megjelenése április 1-jén várható PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Stadián is. A holnaptól tölthető demóval egészen addig játszhatunk a Stadiát leszámítva minden platformon, még a NVIDIA GeForce Now-n keresztül is.

3.
3.
Huschy
Van valaki aki német régióban regisztrálta a ps account-ját és ha igen megtalálta már a demót?
2.
2.
pszihoapu
#1: szinten zenesz. viszont itt a remek alkalom beugrani egy ingyen korre es eldonteni. ez szerintem eleg dicseretes.
1.
1.
Anti4730
Errol a jatekrol nem tudom eldonteni hogy jo lesz, vagy egy kalapszar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...