Késik a Cyberpunk 2077 következő nagy frissítése

  • Írta: gorien
  • 2021. február 25.
  • Letöltés
Link másolása
A CD Projekt RED két jelentős patchet ígért a Cyberpunk 2077-hez. Az első gond nélkül be is futott, a második azonban nem jelenik meg februárban, de túl sokat azért nem kell várnunk rá.

Az év elején a CD Projekt RED két jelentősebb patchet ígért a Cyberpunk 2077-hez, amelyek a korábban felmerülő problémák kigyomlálására hivatottak. A januári menetrendszerűen meg is érkezett, a februári azonban késni fog, amint azt a stúdió a Twitterén keresztül tudatta. Ennek egyik oka a nemrég esett hackertámadás (a hírek szerint a fejlesztők két hétig nem fértek hozzá a gépeikhez), a másik a patch által érintett területek számossága.

Ahogy azt korábban is mondták, a második patch sokkal nagyobb lesz, mint a januári volt, számos életminőségi javítást ígér, ez pedig azt jelenti, hogy sok még a munka vele. A csapat szerint azonban a késés nem lesz jelentős, csupán március végéig kell várnunk a megjelenéséig.

A Cyberpunk 2077-hez érkező ingyenes DLC-kről majd csak a második patch érkezése után kezdenek el beszélni, de azt már tudjuk, hogy a next-gen frissítés 2021 második felében jelenik meg.

19.
19.
pityke0211
#15: A "nem jelentős" kifejezést a GK cikke tartalmazza, ha megnézed az eredeti tweet-et, abban "we will need some additional time" szerepel.
17.
17.
delphijos
#16: Jó, ez Vis Major.... :D
16.
16.
Ooorky
#15: Anno DoW:Soulstorm-hoz fél évig készült a hotfix...

3 hónap után kiraktak a készítők egy hírt, hogy már majdnem kész voltak amikor ninja mosómedvék megtámadták az irodát és ellopták a kódot, így kezdhetik előlről...
15.
15.
delphijos
#12: Persze, egyrészt igazad van , de az hogy itt is 1 hónapos csúszást ( ráadásul tudják hogy sok ember várja, joggal ) “nem jelentős”-nek titulálnak.... Mi lenne a jelentős ? Fél év ? Egy ?
14.
14.
xanatos0911
#12: +1

Ebben a vilagban mar minden azonnal kell, kulonben semmit sem er.
13.
13.
GemForge
Egy patch esetében, amely komoly hibákat hivatott orvosolni, kib. ku. sok idő az az egy teljes hónap. Mondom ezt úgy, hogy bírom a CD Projektet is, a játékot is, meg a T. szerkesztőséget is.
12.
12.
godach
Akármikor benézek egy ilyen Cp77 cikk alá, mindig a gyerekeim jutnak eszembe.
Nem az volt a kinder tojásba, amire ők gondoltak...
Jajjj... Már megint sonka is van...
Akkor eszembe jut, hogy annó cukros, tejfölös kenyeret ettünk mert akkoriban az volt a nutella és a túrórudi egyben.
Nevetségesek vagytok, ahogy a gyerekeimen is szoktam kacagni :D
11.
11.
Rókalesőcipő
Mivan? A hekkerek a félkész peccset is ellopták? Vagy csak egyszerűen rájöttek, hogy még több bré testreszabási lehetőség kell? Ez már nem cédé projekt, ez max floppy disk projekt!
10.
10.
Mortis
#9: cdkeys-szen kevesebb mint 8500 forint; annyiért még félkészen is megéri.
9.
9.
Viktor_The_Best
Ennél már tényleg nincs semmi pofátlanabb a világon! Nemhogy a játék késett vagy ötször de még a patch is késik?! Jövőre összerakjátok már hogy teljes játék legyen belőle???
8.
8.
Ooorky
#7: Én is letöröltem, majd nyáron. Talán.
Inkább végigtoltam New Vegas-t, Kaiser-es befejezéssel.
7.
7.
br1Koo
Huhh.. Ezt a játékot már el is felejtettem.

Biztos jó volt. :o
6.
6.
n_csacsi
#1: Személy szerint én is örültem volna, ha még 1-2 évig nem kapjuk meg -azóta is áll a ps4-emen, addig várok, amíg nem jön ki rá a mostani patch aztán majd utána belenézek- de itt a befektetők voltak a kapzsik és miattuk (is) kellett kiadniuk a játékot! Pedig vagy 2022-ben vagy 2023-ban simán versenghetett volna az Év Játéka díjért!
5.
5.
tyber16
"a késés nem lesz jelentős, csupán március végéig kell várnunk a megjelenéséig." Ez nem jelentős? Ez konkrétan 1 hónap csúszás. Őket ismerve Március utolsó napján fog megjelenni az update az pedig rohadt messze van. Arról nem is beszélve hogy Márciustól már azért csordogálnak az újabb játékok is pl a Monster Hunter Rise.
2.
2.
ribizly
Gondolom az sem segít, hogy 2 hétre lock-olódtak:
https://kotaku.com/report-hack-locked-cyberpunk-2077-developers-out-of-th-1846349502
1.
1.
A Fénybenjáró
Annak ellenére, hogy nekem így is bejött a játék, még várniuk kellett volna a kiadással. Legalább egy évet kellett volna még dolgozni rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...