Friss képeken a Halo Infinite

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 26.
  • Képek
Link másolása
Jó ideje már annak, hogy utoljára kaptunk érdemi látnivalót a Halo Infinite-ről, a minap azonban beesett néhány nagy felbontású screenshot róla. Határozottan szebben fest a játék, mint tavaly júliusban!

A Halo Infinite első gameplay demója nem aratott osztatlan sikert, így a Microsoft azt is bevállalta, hogy az FPS lekési az új Xboxok premierjét, és csak idén ősszel kerül boltokba. A 343 Industries azóta gőzerővel dolgozik a játékon, az utóbbi hetekben pedig szép lassan elkezdte csepegtetni a helyzetjelentéseket a munkálatokról.


A minap beesett egy blogposzt a Halo Waypointra, amely néhány új screenshotot is hozott magával. Ezek 4K-s felbontásban készültek, a PC-s verziót ábrázolják és bár nem tudjuk, hogy milyen gép hajtotta éppen a játékot, a végeredmény igen látványos. Az első összehasonlító tweetek is megérkeztek már, amelyek a tavalyi állapottal vetik össze a látnivalókat.


A képek között akad egy-két artwork is, ezeket láthatjátok fent, alább pedig a napszakváltozásból kaphattok egy kis ízelítőt:

6.
6.
crashpipi
Nekem technikai gondjaim az előzővel sem voltak X-en, de a felénél végképp meguntam és abbahagytam. Pedig, amit elkezdtem, be szoktam fejezni. :S
5.
5.
Marcus88
#4: Várjuk ki a múltkor is mozgás közben voltak a gondok!
4.
4.
DarkCrash
#2: Azért jobb mint a bemutatott darab :D
3.
3.
2.
2.
crytek
Semmi kimagaslót nem látok..
1.
1.
Őrnagy
Gondolom, a sztorija nem lesz oszkárdíjas, de legalább a grafika legyen extra. Remélem, a múltkori kritikák után a fejükhöz kaptak a Microsoftnál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...