Destiny 2 - csúszik a The Witch Queen megjelenése

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 26.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervek szerint már idén játszhattunk volna a Destiny 2 következő nagyobb expanziójával, a The Witch Queennel, azonban most úgy néz ki, erre 2022-nél hamarabb már nem kerülhet sor.

Tavaly nyáron, amikor a Bungie leleplezte a Destiny 2: Beyond Lightot, akkor vele együtt egy rövid betekintést adott a játék ütemtervébe is, hogy milyen más kiegészítők várhatóak még a lövöldéhez. Nemrég azonban kiderült, hogy sajnos nem fogják tudni tartani az eredetileg belőtt időpontokat.

Így a rajongóknak le kell mondaniuk arról, hogy idén már pörgethetik a The Witch Queen DLC-t, ugyanis annak a megjelenését 2022-re módosította a Bungie. Feltételezhetően a 2022-re tervezett Lightfall kiegészítő ennek következtében pedig 2023-ra csúszik majd.

Nem nehéz kitalálni, hogy a halasztás egyik oka a koronavírus-járvány, viszont emellett a stúdió azt is megjegyezte, hogy a The Witch Queen nagyon fontos eseményekkel gazdagítja majd a Destiny 2 univerzumát, ezért mindenféleképpen kiemelt figyelmet élvez az expanzió, és pontosan ezért nem akarják elkapkodni a fejlesztését sem.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...