Visszakerült a Steamre a The Sinking City

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 28.
  • Hír
Link másolása
Azonban ezzel még nem ért véget a játék körüli bonyodalom, ugyanis a most újra felrakott verzió nem a korábbi változat, amit levettek. A fejlesztők arra kérik a játékosokat, hogy ne vásárolják meg a The Sinking Cityt a Steamen.

Tavaly nyáron harapódzott el a helyzet a The Sinking City fejlesztőstúdiója, a Frogwares és a játék kiadója, a Nacon között, méghozzá olyannyira, hogy a jogi vitákat követően el is tűnt a lovecrafti kaland a digitális áruházakból. Idén januárban aztán a játék visszakerült először az Xbox Store-ba, majd a PlayStation Store-ba, és végül PC-n a Steamre is.

De sajnos ezzel még nem zárult le a The Sinking City körüli dráma, ugyanis a Frogwares állítása szerint a játék nemrég feltöltött változata nem az eredetileg eltávolított verzió, így nem ajánlják, hogy a Valve platformján keresztül vásároljuk meg a horrorkalandot. Arról sajnos nem érkezett hír, hogy mi a különbség a két produktum között, de a steames beszámolók alapján a mostani verzióból valóban hiányoznak az achievementek, a DLC-k és a felhőbe mentés lehetősége.

Az eseményeket egyelőre még egyik fél sem kommentálta.

6.
6.
crytek
Nem volt hosszú életű a visszatérés. Megint levették a Sinking Cityt steamről. Kabaré
2.
2.
crytek
Vicces hogy vergődnek,de a pénz az már jól esne ha elérhető tették megint..ez hol jó nekik nem értem De ők tudják..
1.
1.
markoci555
ha még csak ennyi lenne: "hiányoznak az achievementek, a DLC-k és a felhőbe mentés lehetősége" akkor leszarnám, de lehet olvasni egyéb bajokról, és gondolom mivel senki nem fog foglalkozni ezzel, nem is lesz javítva - de még az is lehet hogy így is megvenném -80% körül :D

nem ez lenne az első olyan játék a steamen amit levettek hivatalos oldalról, dlc-ket szétb***ták és achievementek nincsenek, a legutóbbi amit toltam talán a Fable 3 meg a Grid volt, szerencsére mindkettőnél lehetőség van dlc-k bemásolására
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...