Nagy frissítésre készül a Deep Rock Galactic

  • Írta: gorien
  • 2021. március 2.
  • Letöltés
Link másolása
A nemrég harmadik életévét betöltő Deep Rock Galactic fejlesztői az eddigi legnagyobb frissítésre készülnek. Pontos infókat még nem tudunk róla, de azt már igen, hogy mikorra várhatjuk.

A Ghost Ship Games nem is olyan rég toldotta meg egy méretesebb frissítéssel a Deep Rock Galacticot, amelyben az űrtörpök két vadonatúj régióban folytathatják földtúró tevékenységüket, de a fejlesztők máris készülnek a következő nagy dobásra. A vadonatúj roadmap update szerint áprilisban jön egy kisebb frissítés (szám szerint a 34-es), ami modtámogatást és a kontrolleres irányítás újraoszthatóságát hozza, azt azonban egy jóval ambiciózusabb darab követi majd.

A 35-ös update-ről annyit tudunk egyelőre, hogy olyan hat hónap múlva számíthatunk rá, valami rémületes és kihívást jelentő, új küldetéstípussal teszi majd próbára a törpöket, ugyanakkor számos új fegyvert és kozmetikai kiegészítőt is hoz majd. A fejlesztők szerint ez lesz talán az eddigi legnagyobb frissítés.

Míg az új infókat várjuk, addig is részt vehetünk a játék harmadik születésnapját övező ünneplésben: március 14-ig egy különleges páncélzatot szerezhetünk, és persze az ingyenes söröket is élvezhetjük. A fejlesztőknek van is mit ünnepelnie, hiszen a játékosbázis átlépte idén a kétmilliós létszámot.

A Deep Rock Galactic PC-n és Xbox-konzolokon is elérhető, ráadásul az Xbox Game Pass kínálatában is fellelhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...