Nem árul többé filmeket a PlayStation Store

  • Írta: szlav
  • 2021. március 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Tegye fel a kezét, aki vásárolt vagy kölcsönzött már filmet a PlayStatation Store-ból! Valószínűleg nem sok kezet látnánk a magasban, ezt pedig a Sony is észrevette. Az érdeklődés hiánya miatt a PS Store nem árul a jövőben több filmet.

Hatalmas nemzetközi multimédiavállalat és önálló filmprodukciós stúdió lévén nem csoda, hogy a Sony is megpróbálta a PlayStation-konzolokra csempészni a hálószobai videotéka élményét, a tapasztalat azonban azt mutatta, hogy a játékosokat a legkevésbé sem érdekelte a PlayStation Store filmes kínálata. A Netflix és társai a legtöbb felhasználó életében bőven betöltik ezt a szerepet, aki pedig filmet szeretne vásárolni vagy kölcsönözni, az valószínűleg nem a játékkonzolján és a Sony limitált kínálatában teszi azt.

Önmagában persze nettó pozitívum volt számunkra, hogy létezett ez a lehetőség, a vállalat szempontjából azonban egy feleslegesen fenntartott, potenciálisan pénznyelő szolgáltatást jelenthetett a PS Store filmes részlege. A PlayStation Blogon közzétett poszt szerint a Sony is belátta, hogy a felhasználóik az előfizetéses vagy a reklámokból profitáló szolgáltatások felé hajlanak, így augusztus 31-én beszüntetik a filmvásárlás és kölcsönzés lehetőségét a platformon. Aki korábban vásárolt már filmet a PlayStation Store-on, az természetesen a későbbiekben is eléri majd azokat a PS4 és PS5 konzolokon vagy mobilon.

5.
5.
Extol
Ez valóban újdonság. Volt. Régi motoros vagyok, ha filmet veszek akkor azt dobozosan csinálom
4.
4.
Nate Hope
Jó tudni, hogy árultak filmeket :D
3.
3.
Zisten
#1: Magyar store-on ilyen nem volt.
2.
2.
DamonSan
Egy kis Elden Ring leak, ha valakit érdekel egy normális hír:
https://www.youtube.com/watch?v=oATfvo9Tmq0&ab_channel=EldenRingNews
1.
1.
Raam989
Én egész eddig azt se tudtam, hogy van ilyen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...