Nem árul többé filmeket a PlayStation Store

  • Írta: szlav
  • 2021. március 2.
  • Cooltúra
Tegye fel a kezét, aki vásárolt vagy kölcsönzött már filmet a PlayStatation Store-ból! Valószínűleg nem sok kezet látnánk a magasban, ezt pedig a Sony is észrevette. Az érdeklődés hiánya miatt a PS Store nem árul a jövőben több filmet.

Hatalmas nemzetközi multimédiavállalat és önálló filmprodukciós stúdió lévén nem csoda, hogy a Sony is megpróbálta a PlayStation-konzolokra csempészni a hálószobai videotéka élményét, a tapasztalat azonban azt mutatta, hogy a játékosokat a legkevésbé sem érdekelte a PlayStation Store filmes kínálata. A Netflix és társai a legtöbb felhasználó életében bőven betöltik ezt a szerepet, aki pedig filmet szeretne vásárolni vagy kölcsönözni, az valószínűleg nem a játékkonzolján és a Sony limitált kínálatában teszi azt.

Önmagában persze nettó pozitívum volt számunkra, hogy létezett ez a lehetőség, a vállalat szempontjából azonban egy feleslegesen fenntartott, potenciálisan pénznyelő szolgáltatást jelenthetett a PS Store filmes részlege. A PlayStation Blogon közzétett poszt szerint a Sony is belátta, hogy a felhasználóik az előfizetéses vagy a reklámokból profitáló szolgáltatások felé hajlanak, így augusztus 31-én beszüntetik a filmvásárlás és kölcsönzés lehetőségét a platformon. Aki korábban vásárolt már filmet a PlayStation Store-on, az természetesen a későbbiekben is eléri majd azokat a PS4 és PS5 konzolokon vagy mobilon.

5.
Extol
Ez valóban újdonság. Volt. Régi motoros vagyok, ha filmet veszek akkor azt dobozosan csinálom
4.
Nate Hope
Jó tudni, hogy árultak filmeket :D
3.
Zisten
#1: Magyar store-on ilyen nem volt.
2.
DamonSan
Egy kis Elden Ring leak, ha valakit érdekel egy normális hír:
https://www.youtube.com/watch?v=oATfvo9Tmq0&ab_channel=EldenRingNews
1.
Raam989
Én egész eddig azt se tudtam, hogy van ilyen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...