Valheim - megvan az ötmillió

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 4.
  • Biznisz
Link másolása
Az Iron Gate Studio alighanem az év meglepetését szállította a Valheim formájában, aminek kereken egy hónapra volt szüksége ahhoz, hogy ötmillió példányban találjon gazdára a Steamen.

Az építkezést és a túlélősdit vikinges miliővel vegyítő Valheim az év meglepetésjátéka, és töretlen népszerűségnek örvend - igaz, még csak korai hozzáférésben érhető el a Steamen. A játék február 2-án debütált, az azóta eltelt egy hónapban pedig több mint ötmillió példányban talált gazdára.

Az ötfős Iron Gate Studio munkája ráadásul nem csak az eladások tekintetében teljesít jól: mára az ötödik legjobb számot tudja felmutatni az egyszerre játszók létszáma terén (ez 500 ezer játékost jelentett), és jelen pillanatban is a negyedik legjátszottabb anyag a Steam toplistáján. A Valheim eddig több mint 115 ezer pozitív értékelést kapott, amivel a harminckilencedik az értékelési toplistán, és a Twitchen is szuperül pörög a játék, ahol 35 millió órányi Valheim-tartalmat fogyasztottak el a nézők.

A Valheimmel mi is tettünk egy próbakört, a beszámolónkat erre találjátok meg!

2.
2.
user101
Én nem csak gratulálok, de vettem kettőt, hogy a gyerekkel tudjunk coop-ozni ... :) Úgy is untam már a Stardew Valley-t :)))
1.
1.
Daniel21
Gratulálok a fejlesztőknek a játék sikeréhez. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...