Elite Dangerous: Odyssey - kezdődik a tesztelés

  • Írta: gorien
  • 2021. március 5.
  • Korai verzió
Link másolása
A korábbi csúszást követően már nincs messze az Elite: Dangerous ambiciózus, új kiegészítőjének alfatesztje. Az Odyssey-ben várható kooperatív játékmód egyik küldetését is megmutatták nekünk a fejlesztők.

A Frontier Developments tavaly óta dolgozik az Elite: Dangerous legújabb kiegészítőjén, amivel ismét alaposan kitágítják majd az űrszimulátor világát: gyalogosan is felfedezhetjük majd a bolygókat. Az Odyssey ütemtervét aztán felborították a brit járványügyi lezárások, de a nyílt alfateszt legutóbb bejelentett, tavaszi kezdése már nincs veszélyben.

Az alfa tesztidőszak március 29-én veszi kezdetét PC-n, ahol a tervek szerint meg is jelenik a kiegészítő tavasz végén. Az xboxos és playstationös változatokra még várnunk kell, azokhoz konkrét dátumot nem is kaptunk. A bejelentés mellé egy videót is kaptunk az új háromfős, kooperatív módról, ami az alfában is kipróbálható.

Ahhoz, hogy a tesztben részt vehessünk, be kell ruháznunk a 40 dolláros Elite Dangerous: Odyssey's Deluxe Alpha Editionre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...