The Division 2 - 2021 végére várható a nagy frissítés

  • Írta: gorien
  • 2021. március 6.
  • Letöltés
Link másolása
Nemrég megtudtuk, hogy 2021-ben is számíthatunk tartalmi frissítésekre a The Division 2-t illetően. Most a fejlesztők, ködösen ugyan, de azt is elárultak, mivel számoljunk - attól viszont még hónapok választanak el minket.

Néhány hete Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója a cég legutóbbi pénzügyi beszámolóján bejelentette, hogy ugyan a Massive Entertainmantnek bőven akad dolga a közeljövőben, ez nem azt jelenti, hogy magára hagyná a The Division 2-t. Arról, hogy miféle új tartalmakra számíthatunk, nem esett szó, ezt pótolták most némileg a fejlesztők egy blogposztban.

Egyrészt megkaptuk az alábbi infógrafikát, amelyről többek közt megtudhattuk, hogy már a 40 milliót is átlépte a The Division-franchise játékosbázisa, a Warlords of New York kiegészítő pedig rekordszámú játékost csábított a The Division 2-be tavaly márciusban.

Másrészt szó esik a belengetett, új tartalmakról is: a fejlesztésért továbbra is Adrian Trasca producer és Yannick Banchereau kreatív igazgató felel, ráadásul a Ubisoft Bucharest is besegít a munkálatokba. Várhatunk majd egy vadonatúj játékmódot, valamint a karakterfejlődést is felülvizsgálják, hogy nagyobb hangsúlyt fektessenek a játékstílusok változatosságára. Egyelőre azonban a munkálatok korai szakaszában vannak, ezért leghamarabb 2021 vége felé kapjuk majd meg, akármit is terveznek.

De addig sem maradnak foglalatosság nélkül a The Division 2 ügynökei. Azon túl, hogy az év folyamán kapunk kisebb-nagyobb Apparel Eventeket és frissítéseket, elkezdik újrázni a Year 1 szezonjait is. Tehát a soron következő, ötödik szezon az első ismétlése lesz, hogy az is bezsákolhasson minden jutalmat, akinek korábban nem volt rá lehetősége.

A The Division 2 PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Stadián is játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...