Dátumot kapott a Monster Hunter Stories 2

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A délután Monster Hunter-streamet tartott a Capcom, ahol a Monster Hunter Stories 2 és a Monster Hunter Rise kapcsán is szállított friss infókat. Természetesen új előzeteseket is tudunk mutatni!

A délután folyamán Monster Hunter-specifikus digitális eseményt tartott a Capcom, ahol a Monster Hunter Stories 2 és a Monster Hunter Rise kapcsán is hallhattunk bejelentéseket.

A legfontosabb hír, hogy napra pontos megjelenési dátumot kapott a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin: a mellékág a pletykáknak megfelelően PC-n és Switchen is tiszteletét teszi majd július 9-én. A sorozat legtöbb részével ellentétben itt nem egy vadászt, hanem egy lovast fogunk alakítani, aki a saját szörnyei oldalán küzdhet majd, méghozzá körökre osztott módon.

Monster Hunter Rise-fronton újdonság, hogy március 11-én egy frissített demót kap a játék, amelyben egy extra küldetést is teljesíthetünk majd - itt egy Magnamalost kell levadásznunk. A játék március 26-án érkezik egyébként (egyelőre kizárólag) Switchre, és már áprilisban befut hozzá az első ingyenes frissítés: a letöltést követően kötetlenül fejleszthetjük a HR-szintünket, és új szörnyek is várhatóak majd, így kerül be a játékba többek között Chameleos is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...