Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin PC, SW

Folytatást kapott a Monster Hunter népszerű mellékága.
1668005100

Mobilos Monster Hunter készül a Call of Duty: Mobile fejlesztőinél

A Capcom összefogott a Tencenttel annak érdekében, hogy mobilokon terjeszkedhessen tovább a méltán népszerű Monster Hunter-sorozat.
1643367631

Monster Hunter-szerű játékon dolgozik a Microsoft?

A Microsoft-pletykákban járatos Jeff Grubb, a GamesBeat újságírója a Giant Bomb aktuális műsorában elárulta, hogy tudomása szerint a Certain Affinity és a Microsoft csapata egy Monster Hunter-szerű kooperatív játékon dolgozik
1643212855

Közel 6 millió példánynál jár a Resident Evil: Village

A Capcom közzétette a legfrissebb pénzügyi beszámolóját, amiből kiderült, hogy ismét rekordprofittal zárt a japán kiadó, köszönhetően a klasszikus játékainak, a Resident Evil: Village-nek és a Monster Hunter Stories 2-nek.
1635519600

Sokat hoz a Capcom konyhájára a RE: Village

Sikeres pénzügyi negyedévet tudhat maga mögött a Capcom. A legfrissebb pénzügyi jelentés szerint a Resident Evil: Village és a Monster Hunter Stories 2 tett a legtöbbet a sikerért.
1633014000

Jövőre jelenik meg PC-n a Monster Hunter Rise

A Capcom a Monster Hunter-franchise-zal készült a Tokyo Game Show-ra, azon belül is főleg a Monster Hunter Rise-zal. Kiderült a PC-s kiadás megjelenésének dátuma, és a Sunbreak kiegészítőről is kaptunk némi infót.
1628795640

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin teszt

A Monster Hunter-sorozat a Capcom egyik aranytojást tojó tyúkja, az idei évben pedig alaposan meghajtják a japánok a franchise-t: a Monster Hunter Rise után megérkezett a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is.
1626775200

Monster Hunter Stories 2 - túl az egymillión

A Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin jócskán eltér a megszokott szörnyvadászós akciójátékoktól, de a Capcom jelentése szerint ennek ellenére is remekül fogy az új epizód. A játék eladásai átlépték az egymilliós álomhatárt.
1626426000

Monster Hunter-animációs filmet készít a Netflix

Tegnap érkezett a hír, hogy a Capcom népszerű szörnyvadászós szériája, a Monster Hunter is ellátogat hamarosan a Netflixre, méghozzá egy animációs film képében. A Monster Hunter: Legends of the Guild augusztus 12-én mutatkozik majd be.
1626084000

Brit toplista: újra élen a Ratchet & Clank

Miután két héten át egy golfozó, olasz vízvezetékszerelő érdekelte legjobban a briteket, a múlt héten ismét az interdimenzionális lombax ült vissza a trónra az Egyesült Királyság dobozos játékeladási toplistáján.
1625472000

Monster Hunter Stories 2 - ezt tartogatja a jövőben

A Monster Hunter-franchise körökre osztott mellékága tovább folytatódik a héten a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin formájában. A Capcom legalább októberig biztos tervez a játékkal, addig tart az első kiadott roadmap.