Megvan, ki játssza Krieget a Borderlands-filmben

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 10.
  • Cooltúra
Új nevet lepleztek le a Borderlands-film színészgárdájából, ezúttal a Krieget alakító Florian Munteanu mutatkozhatott be a nagyközönség előtt. A színészt korábban a Creed II-ben láthattuk.

Folyamatosan csepegtetik az infókat a készítők a Borderlands-film színészgárdájáról: ezúttal azt tudtuk meg, hogy a Borderlands 2 hat játszható karakterének egyike, Krieg is felbukkan majd az adaptációban, őt pedig a Creed II Viktor Dragója, Florian Munteanu fogja alakítani.

Munteanu így olyan nevekhez csatlakozik, mint Cate Blanchett (Lilith), Jamie Lee Curtis (Dr. Tannis), Jack Black (Claptrap), Ariana Greenblatt (Tiny Tina) és Kevin Hart, aki egy hivatalosan meg nem nevezett, katonából zsoldossá vált karaktert alakít - ő valószínűleg Roland lehet.

A filmet Eli Roth (Hostel) rendezi, míg a forgatókönyvet Craig Mazin (Chernobyl) írja.

3.
3.
TolokocsisIsBack
#2: Pedig o volt a legjobb a 2. reszben. Mind dumaban , mind kepessegben. Imadtam. Egy gusztustalan OP karakter volt.
2.
2.
markoci555
látszik mennyire jók voltak a karakterek a 2-esben, azt se tudtam keresés nélkül ki az a Krieg, míg az első részből mindenki megmaradt (a kisebb mellékszereplők is)
1.
1.
TolokocsisIsBack
De Nironak kelett volna eljatszania Krieget!!!!!4!!negy
Ide szineszek kellenek nem hasonmasok!!!

Nah, az eroltetett szar vicceket felreteve, ezt a csokat eltudom kepzelni Kriegkent, de a tobbi, nos a tobbi szinesszel nem nagyon tudok megbaratkozni .( igen meg mindig nem :) )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...