Civilization VI - jön a szezonbérlet utolsó DLC-je

  • Írta: gorien
  • 2021. március 21.
  • Letöltés
Link másolása
A Sid Meier's Civilization VI szezonbérlete közel egy éven át látott el minket tartalommal, ám a márciusi frissítéssel a végéhez ér. A legutolsó DLC-ben Portugáliával válhatunk kereskedő-nagyhatalommá.

A Civilization VI tavaly megkezdett, a korábbi kiegészítőcsomagokat váltó szezonbérlete, a New Frontier Pass életútja végére ért. Januárban keletre látogattunk, a hatodik és egyben utolsó DLC-vel azonban az európai kontinens legnyugatibb sarkába vesszük az irányt. A Portugal Pack, a névből adódóan, Portugáliával fog foglalkozni, amelyhez megkaptuk az alábbi bemutatót is.

III. János, akit egyesek Gyarmatosítónak, mások Jámbornak neveznek, elvitte az inkvizíciót Portugáliába, a portugál fennhatóságot pedig a világ többi tájára. Ennek megfelelően Portugália játékbéli képességei is a kereskedelem köré szerveződnek: a nemzetközi kereskedelmi útvonalak jóval nagyobb hozammal dolgoznak, egy újfajta hajó kíséri majd vízi egységeinket, és az újonnan felfedezett civilizációkból is nagy hasznot húzhatunk néhány új épülettel.

Nem ez azonban az egyetlen újdonság. Ahogy a korábbi DLC-kben, úgy ezúttal is kapunk egy új játékmódot, ezúttal egy olyat, amiben a holtak nem maradnak a föld alatt. A Zombie Defense módban minden elhullott egységnek esélye van arra, hogy visszatérjen élőhalottként, hogy aztán a többi nemzet még lélegző szolgáinak nyomába eredjen – ellenük vadiúj csapdákkal védekezhetünk.

A Civilization VI szezonbérletének utolsó DLC-je március 25-én jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...