Kiadót talált a Ready or Not

  • Írta: gorien
  • 2021. március 23.
  • Hír
Link másolása
Újabb hosszabb hallgatás után ismét előkerült a Void Interactive belsőnézetes taktikai lövöldéje, ezúttal egy jó hírrel. A Ready or Not kiadóra talált a Team17-nél, ami remélhetőleg a megjelenést is meggyorsítja.

Négy éve írtunk először a Void Interactive taktikai lövöldéjéről, a Ready or Notról, ami azóta inkább a tetszhalál határán lebegett – bár két éve azért felbukkant ismét egy előzetes és egy várható megjelenési dátum kíséretében. Noha ez a premier nem teljesült, most jó hírrel szolgálhatunk: a Team17 személyében kiadót talált a játék, és habár pontos dátumunk továbbra sincs, a PC-s korai hozzáférés is közelebb van, mint valaha.

A Ready or Notban elit katonák bőrébe bújunk, akiknek a való életbeli taktikai egységek változatos eszköztára áll rendelkezésükre, hogy bonyolult túszhelyzeteket oldjanak meg. Gondosan kitervelt akcióinkat az egyjátékos módban intelligens, gép vezérelte egységek irányításával hajthatjuk végre, míg ha más játékosokkal mérnénk össze az erőnket, arra egy kompetitív multiplayer mód áll majd rendelkezésünkre.

4.
4.
tundrish
#2: SWAT 4 jó kis játék volt.
3.
3.
Extol
#2: Ja, tök uncsi már a rossz oldalon állni
2.
2.
crytek
Jó lenne már valami Swat 4 féle single cucc..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...