Gameplay traileren a Sherlock Holmes: Chapter One

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 23.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően nemrég a Frogwares leszállította a hosszabb verzióját a Sherlock Holmes: Chapter One legutóbbi előzetesének, amiben immáron két és fél percen keresztül leshetünk bele a nyomozó legújabb kalandjába.

Még február közepén, az Epic Spring Show keretein belül villantott egy pár másodpercnyi játékmenet-mozzanatot a Frogwares a Sherlock Holmes: Chapter One-ból, majd megígérték, hogy márciusban egy hosszabb trailerrel is jelentkeznek. Nos, a csapat állta a szavát, és már nézhető is a legújabb előzetes:

A videót elnézve a brit detektív legújabb kalandja kísértetiesen hasonlít a fejlesztők előző játékára, a The Sinking Cityre. A HUD, az arcanimációk, a harcok és maga a nyomozás megvalósítása is gyakorlatilag egy az egyben a lovecrafti kalandot idézik. Persze ez korábban sem volt titok, mint ahogy az sem, hogy a Sherlock Holmes: Chapter One-ban is többféleképpen kerekedhetünk felül az adott akadályokon; ha nem akarjuk kamatoztatni a nyomozói képességünket, akkor akár a nyers erő bevetése is célra vezető opció lehet majd.

A Sherlock Holmes: Chapter One valamikor 2021-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

1.
1.
hedzsooo
Ez, + meg a Biomutant, ami reszemrol eddig elegge varos az iden! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...