Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

Az Epic Games Store még több exkluzívot ígért az idei évre, ezek egy részét pedig a tegnap esti Spring Showcase alkalmával mutatta be az üzlet. A teljes adást alább nézhetitek vissza (20 perc hosszú mindössze), a fontosabb bejelentéseket és látnivalókat azonban külön is kiemeltük lejjebb.

PC-re tart a Kingdom Hearts-sorozat

A legnagyobb hír talán az, hogy a teljes Kingdom Hearts-sorozat elérhető lesz PC-re - igaz, kezdetben Epic-exkluzívként. A Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, a Kingdom Hearts III + Re Mind és a Kingdom Hearts: Melody of Memory is március 30-án jelenik meg.

Epic-exkluzív lesz az Axiom Verge 2 PC-s változata is

Az Axiom Verge folytatását korábban kizárólag Nintendo Switchre jelentették be, a minap azonban bemutatkozott az egyelőre Epic Games Store-exkluzív PC-s kiadás is. A játék még idén megjelenik, ha minden jól megy.

Dátumot kapott a Chivalry II

Epic-exkluzív lesz, és június 8-án jelenik meg a Chivalry várva-várt folytatása. A Torn Banner Studios egy zárt bétatesztet is tart március 26-29. között, ehhez azonban jelen állás szerint csak az előrendelők férnek majd hozzá.

Bemutatkozott a Binary Smoke

A Binary Smoke egy cyberpunk akció-kaland lesz, aminek a története szerint a tudósok elérték a Digitális Szingularitást, és megteremtették a Binárisokat, a szuperképességekkel rendelkező digitális életformákat. Mi is egy ilyen Binárist alakítunk majd a 2022-ben megjelenő játékban.

Tovább csúszik a King's Bounty II

A legutóbbi elképzelésekkel ellentétben nem jelenik meg márciusban a King's Bounty II, a játékot most augusztus 24-re ígérik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Az anyag nem Epic-exkluzív, a Steamen is tiszteletét teszi.

Először mozog a Sherlock Holmes: Chapter One

Megkapta az első gameplay kedvcsinálóját az új Sherlock Holmes-játék, igaz, nem lett túl hosszú - cserébe a Frogwares márciusra beígért egy hosszabb trailert!

Új trailer érkezett az Oddworld: Soulstormhoz

A játék tavasszal landol az Epic Games Store-ban, illetve PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Az Epic Store-ban is bétázik a Magic: Legends

Ahogy arról beszámoltunk, március 23-án indul a Magic: Legends nyílt bétája, amely a Perfect World saját kliense mellett az Epic Games Store-on keresztül is elérhető lesz. A két változat ugyanahhoz a szerverekhez csatlakozik majd.

Futottak még a műsorban

A fontosabb hírek ennyivel kifújtak, de akadtak még más nyalánkságok is a műsorban. bemutatkozott a Core, ami a játékkészítő sandbox címek műfajában indul majd, ezenkívül a World of Warships Epic Games Store-változatáról is lehullott a lepel.

Végül helyzetjelentést adott magáról a Rocket League, a Rogue Company, CRSD: F.O.A.D. és a Dauntless, valamint a Godfall, SnowRunner és a Warframe új tartalmaiból is kaptunk egy kis ízelítőt. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...