Horror nélkül is játszható az Amnesia: Rebirth

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 31.
  • Letöltés
Link másolása
Ingyenes frissítést kapott az Amnesia: Rebirth, ami magával hozta az Adventure Mode-ot, és ennek köszönhetően már azok is élvezhetik a Frictional Games játékát, akik nem szeretnének a kaland közben rettegni.

A Frictional Games korábban már a SOMA esetében is kipróbálta a Safe Mode bevezetését, amit bekapcsolva kikerültek a jumpscare-ek, és így zavartalanul koncentrálhattunk a horrorjáték történetére. A csapat most pedig az Amnesia: Rebirthöt is felvértezte egy hasonló megoldással - csak jelen alanyuknál az Adventure Mode fantázianevet kapta az opció.

A szívritmusbarát játékmódból kikerültek a jumpscare ijesztgetések, és világosabbra tekerték a sötét részeket is a készítők, illetve a szörnyeken szintén módosítottak egy keveset, akik bár nem tűntek el teljesen a játékból, ugyanakkor nem is jelentenek ránk veszélyt.

Az Adventure Mode PC-n már kipróbálható, valamint a fejlesztők elmondása szerint a következő hetekben PS4-re is befut majd a frissítés. 

4.
4.
Gariss
Ez tök jó lépés szerintem, nekem akcióhorrorokkal nincs bajom, de az ilyen túlélőhorror játékoktól magam alá szarok kétszer és csak videóvégigjátszást tudok nézni. De ugye irányítás nélkül nem ugyanaz.
Ötletes!
1.
1.
Gerzson95
Csak a lényegét veszti el. Ennyi erővel a need for speedből is kivehetik az autókat. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...