22 percig pörög az Atomic Heart

  • Írta: szlav
  • 2021. április 5.
  • Videó
Link másolása
Most aztán alaposan elmerülhetünk az Atomic Heart posztnukleáris világában, hiszen majdnem 22 percnyi tömény játékmenet érkezett. Egy biztos: a 3826-os számú létesítmény felfedezéséhez erős gyomor és idegek kellenek majd.

Eddig is közelről figyeltük az Atomic Heart alakulását (nemrég például egy csokor képet osztottunk meg róla), a mai felvételek alapján pedig úgy tűnik, hogy tényleg érdemes szemmel tartani a Mundfish játékát. Ez a nagyszabású, nyílt világú FPS-szerepjáték egy olyan alternatív világba kalauzol bennünket, ahol a Szovjetunió a fénykorában óriási magaslatokat ért el, de aztán lecsapott a semmit nem kímélő atom. Mi egy különleges KGB-ügynök bőrében találjuk magunkat Oroszország egy olyan vidékén, ahol a letűnt civilizáció kísérteties romjait félelmetes szörnyetegek lakják: mutánsok és gépek egyaránt. Lássuk, hogyan küzdhetünk majd meg velük:

Az Atomic Heartot PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re és PS5-re várhatjuk.

6.
6.
Wolverine88
#5: A game érdekes,pozitív értelemben
5.
5.
Scat
A "Szovjet Unió" elírása fáj.

A hírhez hozzászólva, érdekesnek tűnik, de nekem egy jó történet is kellene hozzá, anélkül nem ér számomra semmit.
4.
4.
Mortis
vannak ebben egyáltalán új jelenetek? az első kettő, hosszabb játékmenetre biztosan emlékszem, több évvel ezelőttiek. a többi meg pre-rendereltnek tűnik. szerintem ebből sajnos nem lesz semmi. 3-4 éve várjuk és azóta sincs semmi konkrétumunk; lehet hogy összehozzák S.T.A.L.K.E.R. szerűen és 2-3 év múlva, bugos rettenetként megkapjuk, de ez is csak remény.
3.
3.
Xbox One és PS4 megjelenés is lesz? A videó után nem hittem volna...

9:50 körül a videóban befigyel a solid 15 fps és most megint mehetek szemműtétre, a motion blur-től meg agyátültetésre. Kíváncsi vagyok hogy fog szaladgálni a gépemen.
2.
2.
crytek
Az elég sokat sejtet hogy ebben is a 3090-ek is összefossák majd magukat RTX alatt ha nem mernem olyan gameplayt mutatni :) és még sokszor így is látni a kevés fps-t... De mondjuk orosz cuccoktól ez már megszokott..egyediek de rendre szarul futnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...