Diablo II: Resurrected - indul az alfa

  • Írta: szlav
  • 2021. április 7.
  • Korai verzió
Link másolása
Friss infók és látnivalók várhatók a Diablo II felújított változata felől, a hétvégén ugyanis a rajongók egy kisebb hányada részt vehet a technikai alfatesztben. A próbakör az egyjátékos módra fókuszál majd.

A Blizzard az év elején jelentette be a Diablo II alaposan modernizált változatát, a Resurrectedet, az érdeklődők egy része pedig a héten már ki is próbálhatja azt. Ha jelentkeztetek a korai változatok próbaköreire, akkor van rá esély, hogy ti is részt vehettek az április 9-től 12-ig futó technikai alfában.

A Diablo II hagyományos, egyjátékos módjára fókuszáló próbakör csupán a játék egy kisebb szeletét mutatja majd be, így például a teljes játékban szereplő hét kaszt közül csupán a Barbarian, az Amazon és a Sorceress lesz elérhető, a felfedezhető világ pedig az első két sztorifejezet tájaira korlátozódik majd. Jó hír viszont, hogy nem lesz maximális szintsapka, vagyis a hétvége alatt annyit grindolhatunk, amennyit csak akarunk - persze ezek a karakterek az alfa után elvesznek majd.

Mivel a Blizzard nem szeretné elkövetni még egyszer a Warcraft III: Reforged hibáit, számíthatunk rá, hogy a továbbiakban is érkeznek majd a mostanihoz hasonló tesztkörök. Egy hétvégét például biztosan szánnak később a többjátékos módra - valószínű, hogy ide több játékost is beválogatnak majd.

A Diablo II: Resurrected PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re érkezik.

3.
3.
Parano1d
Reméljök a Diablo 2 21. évfordulójára megjelenik, ami junius 29. Bár ha még csak alfa állapotban van, akkor nem biztos.
1.
1.
GemForge
A gamma jöjjön már pls!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...