Warhammer: Vermintide 2 - traileren az új DLC

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 14.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten érkezik a legújabb expanzió a Warhammer: Vermintide 2-höz, a Chaos Wastes, amiben az übersreiki ötös - szokásához híven - egy újabb öngyilkos küldetésre vállalkozik, hogy megállítsa a Káosz erőit.

Nem unatkoznak a Fatshark munkatársai, hiszen a Warhammer 40.000: Darktide fejlesztése mellett a Warhammer: Vermintide 2-ről sem feledkeztek meg, ami a jövő héten egy rougelite beütésű expanzióval bővül majd:

A Chaos Wastesben ugyanis 15 vadonatúj pályát kapunk, amik minden egyes nekifutásra egy kicsit különbözni fognak egymástól. A végső cél persze a Citadel of Eternity elérése lesz, ami dióhéjban (és a Warhammer-fanok engedélyével) egy olyan mágikus hely, ahol az istenektől kérhet az illető szívességet. Mivel azonban a környéken rengeteg Káosz-hívő kért hasonló áldást a saját istenétől, ezért átvágni magunkat a korrupt és fertőzött területeken nem lesz sétagalopp.

A Chaos Wastes április 20-án érkezik - első körben - PC-re, és ingyenesen letölthető lesz minden játékosnak, aki rendelkezik az alapjátékkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...