Ellenük küzdünk a Returnalban

  • Írta: gorien
  • 2021. április 14.
  • Videó
Link másolása
Egy fél hónap választ már csak el minket attól, hogy kipróbálhassuk a Housemarque roguelike shooterét. A Returnal folyton változó bolygója tele van veszélyes ellenfelekkel, közülük ismerhetünk meg most néhányat.

Szép lassan összeáll, mi vár Selene-re, a parancsmegtagadó felderítőre a képlékeny Atroposon. Nem olyan rég megismerhettük alaposabban magát a bolygót, majd a történetet, amely során Selene odavetődik, most pedig a Housemarque csapata bemutat minket azoknak a veszélyes elemeknek, amelyek pokollá teszik majd az életünket a Returnalban.

A roguelike lövöldözés során meggyűlik például a bajunk a mycomorphokkal, amelyek a spóráik segítségével lelassíthatnak minket, míg a titanopsok egyetlen ugrás után felnyársalhatnak minket. Lesz dolgunk ősi automatákkal, önmagát homokba ásó gorgolithekkel és a saját, másik hurokból hátramaradt testünk megszállott példányaival is. Az ixionról pedig még nem tudjuk, hogy micsoda, de a trailer tanúsága alapján kihívást jelent majd.

A Returnal április 30-án jelenik meg PlayStation 5-re.

2.
2.
zozo76hun
nem neztem korabban utana, csak annyi maradt meg bennem a jatekrol hogy egy komoly sci-fi horror lesz, de igy, ezzel a kulso nezetes dark souls szeru ugra-bugraval nem gyozott meg...
1.
1.
GemForge
Hát... nem is tudom... ebből tűnik, mintha arénáról arénára haladva kellene hidegre tenni nagy UV fénnyel megvilágított dögöket a k&%¥@ nagy sötétségben. Remélem, hogy azért többről lesz szó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...