A túlélés és a városépítés is fontos a Gordban

  • Írta: gorien
  • 2021. április 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Hajnal Törzsének küzdelmeit követhetjük nyomon a Gordban, ami egy, a szláv mondakörből merítő dark fantasy játék lesz. Miközben településünket építgetjük, időnként a falakon túlra kell merészkednünk, ott viszont sok veszedelem vár.

A Gord első ránézésre kicsit olyan, mintha a The Witcher és a Frostpunk találkozna – ami talán nem is meglepő, tudva, hogy a mögötte álló Covenantot alapító Stan Just korábban a 11-Bit Studiosnál és a CD Projekt RED-nél is dolgozott. Ez a dark fantasy játék a szláv folklórból merít, miközben a városépítős és a túlélőjátékok elemeit is vegyíti.

A feladatunk a Hajnal Törzsét vezetni, biztosítani annak fejlődését és túlélését, ezt azonban banditák és szörnyek sem látnák szívesen. Időnként kénytelenek leszünk elhagyni a védelmet nyújtó falakat, a különböző küldetéseket pedig procedurális generálással tárja majd elénk a játék. Településünk lakóit is szemmel kell tartanunk, ugyanis az épelméjűségük kulcstényező: ha betegek, éheznek vagy szenvednek, akkor romlani fog az állapotuk, a következmények pedig nem lesznek kellemesek.

A Gord 2022-ben jelenik meg PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...