Elite Dangerous - így válhatunk űrbotanikussá

  • Írta: szlav
  • 2021. április 16.
  • Videó
Link másolása
Már javában fut az Elite Dangerous: Odyssey zárt alfája, melynek keretei közt a játékosok próbára tehetik magukat csillagközi biológusként is. Ezt a tevékenységet mutatja be az új előzetes.

Ha minden jól megy, akkor hamarosan elstartol az Elite Dangerous legújabb expanziója, az Odyssey, melynek újdonságait jelenleg is tesztelik a zártkörű alfa résztvevői. A kiegészítő legnagyobb újítása, hogy mostantól gyalogosan is felfedezhetjük az idegen bolygók és űrállomások millióit, az pedig csak természetes, hogy ez az új perspektíva számos új tennivalót hoz magával.

Az egyik ilyen tevékenység a felfedezőknek kedvez majd, a rengeteg új idegen növényfajnak köszönhetően ugyanis exobiológusként is megkereshetjük a napi betevőt. Miután a bolygófelszín pásztázásával megtaláltuk a feladatnak megfelelő helyet, egy gyors landolás és máris felhúzhatjuk a célnak megfelelő űrruhánkat. Némi adatgyűjtés és persze mintavétel után aztán ellátogathatunk a legközelebbi űrállomásra, ahol kreditre válthatjuk a munkánk gyümölcsét.

Az Elite Dangerous: Odyssey a korábbi ígéretek szerint még tavasszal befut PC-re. A kiegészítő PlayStation 4-re és Xbox One-ra szabott változata ősszel várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...