Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Tekken 7

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 19.
  • Biznisz
Link másolása
Katsuhiro Harada, a Tekken-széria producere jelentette a Twitteren, hogy a Bandai Namco verekedős játékának legutóbbi részéből (stílusosan) már több mint hétmillió példány talált gazdára.

Idén lesz negyedik éve annak, hogy az otthoni gépeken is napvilágot látott a Tekken 7, ami a folyamatosan érkező új tartalmaknak köszönhetően a mai napig roppant népszerű. A játék eladásai nemrég pedig átlépték a hétmilliós álomhatárt - derült ki Katsuhiro Harada, a széria producerének Twitter-posztjából, ahol külön megköszönte a rajongóknak a támogatást.

Külön érdekesség, hogy a Tekken 7 2018-ban már hárommillió eladott kópiával büszkélkedhetett, ami tavaly februárban felszökött ötmillióra, és végül szeptemberben érte el a hatmilliót. A verekedős játék negyedik szezonja jelen pillanatban is dübörög - többek között itt mutatkozott be a sorozat legújabb harcosa, Lidia Sobieska, Lengyelország miniszterelnöke, aki két kormányrendelet között laposra veri az Iron Fist Tournament versenyzőit.

7.
7.
delphijos
FIFA-ba is kéne egy két gombos “instant gól bárhonnan” :D
6.
6.
A Fénybenjáró
Ki lehet védeni a rage támadást. Ahogyan a Mortalban az x-rayt is. Nekem tetszik, mert látványos és pörgősebbé teszi a harcot.
5.
5.
br1Koo
#4: Jujj, lecsípődött véletlen a fele mondat. Tehát:
*Úgy érdekes lehetne, de úgy hogy az ember lenyom két gombot várva a sültgalambot a szájába roppant mód rondít a játékélményen.
4.
4.
br1Koo
#3: Én a Mortalba is utálom, szerintem roppant irritáló. Tudnék rá a játékmenetben legitím szereplőként tekinteni, ha egy nehéz gombkombináció formájában kellene elővarázsolni. Úgy érdekes lehetne, de úgy hogy az embez élményen.
3.
3.
JohnSpartan
#2: Hát igen... az a rage mode valami kegyetlenűl elbassza a játékot. Soha nem használtam mások ellen még akkor sem ha vesztésre àlltam. De sokan csak úgy tudnak győzni benne... csomószór rommá veretem az ellent úgy hogy nekem az èletem 70%-a megvan, neki csak 5% max, benyomja és win. Kicsit sem íritáló hogy egy Tekken-be tuszakolnak bele egy x-ray copy-t...
2.
2.
br1Koo
#1: Szerintem egész jó játék lehetne, ha nem lenne benn a Rage rendszer, ami gyakorlatilag egy verekedős játék értelmét vágja tönkre. Rühellem amikor valaki azért nyer mert meg tud nyomni két gombot az életereje végénél, és a legrosszabb hogy ezt gyakorlatilag egyik játékból sem lehet kilőni. Egyszerűen felfoghatatlan számomra.
1.
1.
Nothing
Egyrészt örülök kedvenc fighting szériám sikerének, másrészt szerintem pont a 7. rész az, amelyik nem érdemli meg azt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...