Mobilokra tart az Apex Legends

  • Írta: gorien
  • 2021. április 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Respawn Entertainment nem szeretné, hogy bármely platformról hiányozzon az Apex Legends, úgyhogy hamarosan elkezdik mobilokon is tesztelni. Nem sima port lesz, hanem egy kifejezetten mobilra szánt játék, ami szellemében hű az eredetihez.

Az Electronic Arts és a Respawn épp a napokban örülhetett annak, hogy már elérték a százmilliomodik játékost is a 2019-ben szinte a semmiből berobbant Apex Legendsben. A fejlesztők számolnak még a free-to-play battle royale diadalmenetének folytatásával: idén végre Switchre is megjelent, most pedig már egy mobilos változaton dolgoznak.

Az Apex Legends Mobile nem szimplán a már elérhető játék portja lesz, hanem egy kifejezetten mobileszközökre elkészített alkotás kellő optimalizációval és a platformhoz igazított irányítással. Olyan szempontból is önálló lesz, hogy a többi változattal nem lesz lehetőség cross-playre, saját Battle Passe lesz, valamint egyedi kozmetikai elemeket is fog tartalmazni, de olyat továbbra sem lehet venni benne, amely előnyhöz juttatná a játékosokat másokkal szemben.

A teszteket még áprilisban megkezdik androidos készülékeken, de egyelőre kicsiben gondolkoznak: csak Indiában és a Fülöp-szigeteken lesz elérhető a tesztváltozat néhány ezer játékosnak. Idővel persze további régiókra és az iOS-re is kiterjesztik ezt majd. Várható megjelenést most nem jelentettek be.

A Respawn természetesen a már létező Apex Legendsről sem feledkezik el: május 4-én jön a következő szezonális frissítés, ami a fejlesztők szerint olyan nagy, hogy a „kilencedik upgrade” helyett kiérdemelte a Legacy alcímet. Az új Stories from the Outlands bepillantást enged az új karakter, Kairi "Valkyrie" Imahara múltjába, aki mellesleg a Titanfall 2 gonoszának, Vipernek a lánya – ezzel is ráerősítve arra, hogy az Apex Legends és a Titanfall jobban összefonódik majd az elkövetkezőkben, ha már egyazon világban játszódnak.

4.
4.
Darksiders84
#3: Végülis igen ezek szerint az a lényeg, hogy minél több legyen a játékos és sajnos közben amiket írsz . Mobilon egyáltalán nem játszom semmivel ,de valószínűleg onnan is lenne bevételük a pénzért vásárolható szirszarokból. Nekem nagy kedvencem volt úgy rácsavarodtam pedig semmi más online multit nem nyomtam , hogy eddig a szezonig mindegyiken végigmentemkezdéstől jópár ezer kill 13 kill/ menet rekord és volt win is bőven Ps-en mire leszoktam róla nagy nehezen. Veszélyes basszus főleg, ha van ráadásul haver is esetleg.. Mostmár nem izgat milyen új szezon új karakter csak néha az akció miatt pár kör azt annyi nekem már elég is.
3.
3.
JohnSpartan
#2: "de amúgy eltüntek az idegbajos balfasz kiabálós őrültek."

Azok minden multi játékban akadnak... amúgy is csak csapatban játszok vele így az nem zavar. De az hogy 10 meccsből a fele laggos meg szétdobàl az már hihetetlen undorító. Semmi baja nem volt a játéknak cross play elött... Most meg még mobilra is ki akarják adni? Szerintem lassan teljesen kuka lesz ha így folytatják.
2.
2.
Darksiders84
#1: Mostanában pár hónapot kihagytam és kíváncsiságból megnéztem a régi kedvencemet és sajnos tényleg kidobál sőt volt olyan ami előtte soha pedig a megjelenésétől nyomom szóval teljesen lefagyott úgy , hogy a joy se reagált semmire szóval nem tudtam kilépni ki kellett kapcsolni a gépet és újra be, de amúgy eltüntek az idegbajos balfasz kiabálós őrültek.
1.
1.
JohnSpartan
Amióta cross play lett, konkrétan játszhatatlan. Olya szerverekre dobàl be ahol mindenki laggol, ha vége a meccsnek újra is indíthatod a jàtékot mert baszik kilèpni a menübe, szétdobálja a csapatot, ha bedob a jàtékba azt sem làtod kivel játszól meg hasonló finomságok. Grat EA! Tönkre basztátok az eggyetlen normàlis multit amitek volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...