Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 26.
  • Akció
Link másolása
A hétvégén már belépünk a májusba, ezért időszerűnek látta a Microsoft, hogy elárulja, milyen ajándékjátékokkal készül a következő hónapban bővíteni az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetőinek gyűjteményét.

Habár nem tripla A-s címeket kapunk a májusi Games with Gold felhozatalában sem, az tisztán látszik, hogy a Microsoft igyekszik minél több és változatosabb játékot lefedni az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate szolgáltatását kombinálva.

Az egész hónapban letölthető lesz az előfizetőknek Xbox One-ra (és persze Series-konzolokra is) a League of Geeks fantasy táblajátéka, az Armello, illetve május 1-től június 15-ig a Dungeon Keeper-játékokat idéző Dungeons 3. Az Xbox 360-as kínálatban ezúttal a LEGO Batman: The Video Game és a diktátorszimulátor Tropico 4 kapott helyet, amik a visszafelé kompatibilitásnak hála természetesen az újabb Xboxokon is gond nélkül elindulnak. Az előbbi május 1-től május 15-ig lesz elérhető, az utóbbi pedig május 16-tól a hónap végéig lesz bezsákolható.

17.
17.
Xbox kontrollert szeretem és hála az égnek cserélhető elemes. Nem mint ha szeretnék direkt környezetet szennyezni, de úgy el sem tudok képzelni egy játékvezérlőt, hogy 1: minden nap kétszer fel kell tölteni, 2: minden nap kétszer lemerül, 3: nem lehet vele egyszer sem leülni úgy játszani, hogy nem merül le. Aztán ebből jön az olyan privát vélemény, hogy "én nem szeretem a rezgést, úgyhogy mindig kikapcsolom" és végső soron a vezetékes játszás meg a luxus plüsskábel.

Amúgy a tölthető akksikkal sincs a világon semmi bajom, ami kész szerencse, úgyis hamarosan be lesz tiltva minden nem tölthető elem. Csak nálunk kvázi ajándékba dobálják a nem tölthető energizer-t 16-os csomagokban 5€ alatt (magyarul kb 1700 ft 16 db) és ezekkel legalább heti 30-40 órát kéne játszani rezgéssel és bedugott fülessel, hogy hetente legalább egyszer lemerüljön a joy - és még így is két hónap lenne egy ilyen pakk. Tavaly nyáron vettem két ilyen halmaz elemet és még a második pakk sincs megbontva, úgyhogy egyelőre marad ez a megoldás. Jó dolog, hogy 30 másodperc alatt ki lehet cserélni őket és hacsak nem játszik az ember napi 6-8 órát már esély sincs arra, hogy egy héten belül lemerüljön.

Aztán van a Wii U Pro kontroller, abban meg beépített akksi van, bár szerintem az valami atommeghajtású cucc, vagy pedig a jövőből hozták, mert két hónap alatt egy csík ment le a négyből, pedig 50-70 órát tuti nyomattam. Valószínű fél évente egyszer lemerül az is, de addigra már azt sem fogom tudni, hogy hol van a töltő kábele...

Hát ehhez képest a PS vezérlővel nem értem, hogy mit akar a sony és a játékosaik. Mármint hogy tényleg úgy léptek vele piacra, mint ha valami standard normális eszköz lenne és nem jó arra, amire való.
16.
16.
crytek
#15: Nekem csak 2 db 4es pakk van.
Ha az egyik 4es lemerül felrakom tölteni és ott a másik 4es. Töltőben nem hagyom benne mert az csak árt az akkunak. Én amikor kikapcsolom a gépet a kontrollerből is kiveszem hogy ne érintkezzen feleslegesen

Az eggyik 4es az ikea ladda a másik lidl féle tronic.
11.
11.
GemForge
Érezhető, hogy a MS nem erre gyúr már. A Game Pass náluk a fő attrakció.
10.
10.
GemForge
Érezhető, hogy a MS nem erre gyúr már. A Game Pass náluk a fő attrakció.
8.
8.
crytek
#7: Így van pont erre gondoltam.. A game pass tömve van rengeteg jó játékkal sőt msotanság olyan címek vannak 0 day benne hogy eszméletlen.. Gold játékok "brutalitására" már nem marad figyelem/pénz -ami ha a dolgok mögé nézünk érthető is mivel itt jobbára 2 db game azért tegyük hozzá FULL ingyen van és nem csak bérled mivel a régi xbox és xbox 360 címekhez semmiféle aktiv előfizetés nem kell..
Szóval totál érthető a dolog ,de mint mi játékos mindig a csúcsok csúcsát várjuk :)
4.
4.
crytek
#3: Sajnos ez az egyik "hátránya" a game pass-nak. Ezt a gwg témát konkrétan telibeszarják. Valamiket betesznek gyak. kényszerből azt csá.. még véletlenül sem olyat ami esetleg ne adj isten még az ember be is fizetne csak ezek miatt...
3.
3.
maktub
Ha ennyire nem tudnak négy játékot összeválogatni, akkor adjanak csak egyet, amit nem a turkáló legaljáról halásznak ki.
2.
2.
Zuzmo
Már nem is emlékszem, mikor volt utoljára értelmes Gold játék, pedig nem egy indie játék van a kedvenceim között.
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...